Prienų Kalėdų eglės įžiebimo ceremonija spinduliuos bendruomeniškumo aura

Laukti liko neilgai – šį šeštadienį, gruodžio 17 d., 17 val. Prienų Laisvės aikštėje bus įžiebta miesto kalėdinė eglė. Įžiebimo ceremonijos metu susirinkusiuosius džiugins tiek vietinių talentų, tiek ir kviestinių svečių pasirodymai, vienys paramos iniciatyva, padėsianti kalėdinę dvasią paskleisti kuo plačiau.

Šiemet Kalėdų eglės įžiebimo šventė įvyks kiek vėliau, nei įprastai, tačiau laukiantiesiems nusivilti tikrai neteks – šventė bus smagi ir kupina kalėdinės dvasios, kurią kursime visi kartu. Kalėdų simbolis – gražuolė žaliaskarė, miestui tradiciškai padovanota kraštiečių, šiemet – Reginos ir Alfonso Pilvelių – jau laukia šventės Laisvės aikštėje, pasirengusi visus pakerėti savo kalėdiniu žavesiu.

Savo pasirodymais susirinkusiuosius nekantrauja pradžiuginti ir jaunieji Prienų atlikėjai – meninio lavinimo studija „Ramunėlė“, vokaliniai ansambliai „Sunshine“ ir „Sunshine junior“, kurių dainos sušildys ir labiausiai sušalusius šventės dalyvius. Jaukią bei draugišką atmosferą visos šventės metu kurs Baltoji meškutė su tigriuku, o kitas ypatingas svečias – Kalėdų senelis – ne tik padės visiems šventės dalyviams įžiebiant eglutę, bet ir išklausys vaikučių norus bei mielai pozuos asmenukėms. Nuo gruodžio 17 d. prie eglutės pradės veikti Kalėdų senelio paštas.

Šventės dieną kalėdinė mugė kvies pasirūpinti kalėdinėmis dovanomis. Kita puiki atrakcija – elektromobilis ir karuselė. Miela prisiminti, kad švenčių metu, ypač kalėdiniu laikotarpiu, ne mažiau svarbus yra ir dalijimasis. Todėl, kaip ir pernai, visus kviečiame dalyvauti paramos vienišiems senoliams iniciatyvoje „Dovanoti gera“. Šventės lankytojų suruoštos dovanos bus priimamos palapinėje „Maltiečių sriuba“. Ne viena drauge įgyvendinta iniciatyva parodė, kad mūsų bendruomeniškumas vis stiprėja ir skleidžiasi – Kalėdos yra puiki proga visiems kartu tuo pasidžiaugti.

Dainininkų Violetos ir Viliaus Tarasovų bei Prienų kultūros ir laisvalaikio centro vokalinės grupės „Aksomas“ kartu atliekama daina bei šventinis fejerverkas bylos – Kalėdos jau čia!

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close