Birštoniečių sporto pasiekimai

Birželio 17 dieną Šiauliuose vyko Lietuvos jaunių sporto žaidynių lengvosios atletikos finalinės varžybos, kuriose dalyvavo ir Birštono sporto centro lengvaatlečiai.
Tarp didelio būrio sportininkų iš visos respublikos birštoniečių rezultatai buvo neblogi. Aurimas Spūdys dalyvavo rutulio stūmimo rungtyje. Toliausiai rutulį nustūmė pirmuoju bandymu (14,21 m) ir užėmė 10 vietą.
Paulius Abasevičius dalyvavo 10000 m sportinio ėjimo rungtyje. Nuotolį įveikė per 51:15,01 ir užėmė trečiąją vietą.

Tarptautiniame Alytaus sportinio ėjimo festivalyje

Birželio 14 dieną vykusiame 39-ajame tarptautiniame Alytaus sportinio ėjimo festivalyje dalyvavo ir Birštono sporto centro ėjikų komanda. Geriausią rezultatą pasiekė Agnė Stadulytė, 3 kilometrų distanciją nužingsniavusi per 17:15,20 ir laimėjusi trečiąją vietą. Tokią pat distanciją per 18:11,62 penkta įveikė jos komandos draugė Reda Dičpetrytė.
3 kilometrų nuotolyje šeštąją vietą užėmė Povilas Juozaitis. Jo rezultatas – 17:05,86.

Iškovojo pergalę „Salduvės” regatoje

Birželio 8-9 dienomis Šiauliuose „Salduvės” regatoje Birštono sporto centro irkluotojas Evaldas Petraška iškovojo pirmąją vietą vyrų lengvo svorio vienviečių klasėje. Jis 1000 m atstumą įveikė per 3:34.48 ir artimiausią varžovą aplenkė beveik 12 sekundžių. Vyrų vienvietėje Evaldas iškovojo ketvirtąją vietą, 1000 m įveikęs per 3:42.41 ir nuo nugalėtojo atsilikęs tik 8 sekundėmis.

Informaciją parengė Stasė Asipavičienė

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close