Birštono PSPC – patyrę šeimos gydytojai ir sveikatos specialistai

Nuo gruodžio 1 d., nustatytomis valandomis, Birštono pirminės sveikatos priežiūros centre dirba keturi šeimos gydytojai ir medicinos gydytojas pediatras. Taip pat, pacientams sveikatos paslaugas ir toliau teikia gydytoja odontologė, burnos higienistė ir gydytojas ginekologas. Palaikomojo gydymo ir slaugos skyriuje kaip ir iki šiol dirba keturi darbuotojai – savo srities profesionalai.

Kviečiame susipažinti su Birštono PSPC dirbančiais gydytojais ir sveikatos specialistais.

Vilija Leišienė – šeimos gydytoja, profesionali ir kompetentinga specialistė, visuomet atidžiai įsiklausanti į paciento bėdas bei pasiūlanti tinkamiausią ir pacientui priimtiniausią gydymo būdą. Gydytoja yra baigusi Kauno medicinos universitetą, turi 24-ių metų praktikinio darbo stažą.

Saulius Katkus – šeimos gydytojas, daug metų dirbęs su jaunais žmonėmis, besiruošiančiais atlikti karinę tarnybą. Esant sudėtingoms situacijoms, gydytojas konsultuojasi su kolegomis ir specialistais, kad pacientui būtų suteikta profesionali pagalba. Gydytojas stažavosi užsienyje: Bioblingeno karinėje Hamburgo ligoninėje ir amerikiečių  karinės bazės Ramšteino ligoninėje Vokietijoje bei įvairiose karinėse JAV ligoninėse (Teksaso, Šiaurės Karolinos, Masačiusetso valstijose). Jam teko garbė dirbti didžiausiame  karo ligoninės  laive, kurių pasaulyje yra tik du, taip pat stažavosi Atlantos infekcinių  tyrimų  ir statistikos centre JAV. Gydytojas yra baigęs Kauno medicinos universitetą, jo darbo patirtis – 27 metai.

Laimutė Paulauskienė – šeimos gydytoja, turinti 20-ies metų vidaus ligų gydytojos ir 22-jų metų šeimos gydytojos darbo patirtį. Gydytoja yra baigusi Kauno medicinos universitetą. L. Paulauskienė šiltai bendrauja su pacientais ir jų artimaisiais, puikiai sutaria su kolektyvu, taip pat turi gerą analitinį mąstymą, geba greitai įvertinti situaciją ir priimti sprendimą, naudingą paciento sveikatos būklei pagerinti.

Sigita Milevičienė – šeimos gydytoja, neseniai sugrįžusi iš vaiko priežiūros atostogų. Gydytoja yra birštonietė, vietinių gyventojų gerai pažįstama ir mėgstama. Gydytoja yra baigusi Kauno medicinos universitetą, jos darbo stažas – 11 metų Birštono PSPC.

Tadas Meškauskas – gydytojas pediatras, itin dėmesingas ir malonus mažiesiems pacientams. Geba operatyviai priimti sprendimus dėl ligų suvaldymo ir jų gydymo, kad streso ir įtampos tiek mažyliams, tiek jų tėveliams būtų kuo mažiau. Gydytojas yra baigęs Kauno medicinos universitetą, turi vienerių metų medicinos gydytojo darbo patirtį, šiuo metu tęsia gydytojo pediatro studijas rezidentūroje.

Ernesta Vincevičienė – gydytoja odontologė, puiki savo srities žinovė. Gydytoja turi nuosavą kliniką Kaune, nuolatos domisi odontologijos mokslo naujovėmis ir stengiasi savo žinias pritaikyti praktiškai. Gydytoja yra baigusi Kauno medicinos universitetą, jos darbinės veiklos stažas – 27 metai.

Evelina Vitkauskaitė – burnos higienistė, perspektyvi specialistė, baigusi Kauno kolegiją. Turi vienerių metų darbinę patirtį.

Edvinas Loda – atidus ir korektiškas pacientėms gydytojas ginekologas. E. Loda yra baigęs Kauno medicinos universitetą, jo darbo stažas – 22 metai.

Palaikomojo gydymo ir slaugos skyriaus specialistai

Giedrius Seniūnas, gydytojas geriatras, dirbantis Palaikomojo gydymo ir slaugos skyriuje. Specialistas turi patirties ir žinių taikant palaikomąjį gydymą pacientams, kuriems reikalinga slauga. Gydytojas yra baigęs Kauno medicinos universitetą, turi 12 metų praktikinio gydytojo geriatro darbo stažą.

Asta Tamulaitienė, socialinė darbuotoja, dirbanti Palaikomojo gydymo ir slaugos skyriuje. Pagrindinis jos uždavinys – ryšio tarp paciento, jo artimųjų ir gydytojo užtikrinimas. A. Tamulaitienė šiltai ir nuoširdžiai bendrauja su kiekvienu skyriaus gyventoju, išklauso problemas ir jas efektyviai sprendžia.

Rimantė Petraškaitė, kineziteraupetė, padeda slaugos poreikius turintiems pacientams neprarasti judėjimo įgūdžių, siekia padėti judėti patiems ir jaustis oriai. Specialistė baigė Kauno kolegiją, turi 2 metų darbo patirtį.

Lina Čėglienė, masažo specialistė, turinti ir paramediko kvalifikaciją. Mokėsi Karaliaus Mindaugo profesinio rengimo centre ir įgijo masažuotojo bei paramediko kvalifikacijas. Darbo stažas dirbant masažiste – 5 metai.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close