Tulpių gatvėje esančiais požeminiais atliekų konteineriais naudotis negalima – laikinai pastatyti kiti

Birštono gyventojų prašoma laikinai nesinaudoti Tulpių gatvėje esančia požeminių konteinerių aikštele. Dėl vykstančių kelio remonto darbų prie šių konteinerių neįmanoma privažiuoti ir jų ištuštinti.

Kol vyksta darbai, gyventojus prašome naudotis antžeminiais konteineriais, kurie pastatyti Tulpių-Nemuno gatvių sankirtoje. Šiais konteineriais gali naudotis tiek daugiabučių, tiek individualių namų gyventojai, kurie neturi galimybės savo konteinerių ištraukti į gatvę, kuria gali pravažiuoti atliekų vežėjų automobiliai.

Atsiprašome už laikinus nepatogumus ir raginame rūšiuoti atliekas, nepalikti jų prie konteinerių.

Alytaus regiono atliekų tvarkymo centro inf.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close