Pirmą kartą organizuojamas NEMOKAMAS žygis Prienuose! Tai puiki galimybė pasitikti žiemą gryname ore su bendraminčių būriu (kolegomis, draugais, šeima). Šalta tikrai nebus, kol žygiuosite palei Nemuno vingį ir sielą šildančius žiemos takus. Norintiems aplenkti tinginystę, susitinkame jau gruodžio 4 d.

Kaip? „Žygiuoti – tai sportuoti” renginio metu kiekvienas galite pasitikti žiemą sveikai ir įveikti 5 arba 13 km maršrutą sveikatingumo mieste – Prienuose. Daugiau: https://trenkturas.lt/zygiuoti-tai-sportuoti/

Kiekvienas dalyvis gaus arbatos, košės, medalį. Renginio dieną bus įrengta sveikatingumo zona su profesionaliais kineziterapeutais, mankštos. Bus galima pasisverti su išmaniomis svarstyklėmis, sužinoti savo masės indeksą ir kitus parametrus, kuriuos paaiškins sveikatos specialistai.

Visus dalyvius pasitiks ir išlydės vedėjas, o kiekvienas prieš žygį galės pasimankštinti ir apšilti su treneriu.

Projektas („Žygiuoti – tai sportuoti“, vykdytojas – VšĮ „TrenkTuras“) bendrai finansuojamas Sporto rėmimo fondo lėšomis, kurį administruoja Švietimo mainų paramos fondas.

Jei norite dalyvauti, registruokitės: http://bit.ly/3UWEHQp

Taip pat galite pakviesti draugus, pažįstamus, šeimos narius ar pasidalinti skelbimu su tais, kuriems būtų aktualu.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close