KAIP GAUTI GRAŽŲ ĮDEGĮ ŽIEMĄ?

Lengvai įdegusi ir gražiai atrodanti oda ne tik vasarą, bet ir žiemą – apie tai svajoja dauguma moterų. Šią svajonę nesunku išpildyti, nes gražų įdegį žiemą mielai gali suteikti soliariumai. Lankymosi soliariume kuponą galima ne tik sau įsigyti, bet ir kam nors padovanoti, o tada gražus įdegis įmanomas bet kuriuo metų laiku. Be to, vos aštuonios minutės praleistos soliariume prilygsta trijų valandų kaitinimuisi saulėje.

Kodėl yra naudinga šaltuoju metų laiku rinktis soliariumą?

Nemažai sklando gandų, jog soliariumas gali turėti neigiamą poveikį sveikatai. Tačiau, kaip rodo moksliniai tyrinėjimai, saikingas ir saugus naudojimasis soliariumui duoda akivaizdžią naudą, nes procedūros metu gaunamas labai svarbus tvirto imuniteto palaikymui vitaminas D. Be to, kūnas, įgavęs akiai malonų bronzinį įdegį, atrodo ne tik gražesnis, bet ir sveikesnis.

Naudinga ir tai, kad šis įdegis gali užmaskuoti kai kuriuos odos trūkumus bei išryškinti esamus privalumus. Kaitinimasis soliariume itin populiarus būna pavasarį, nes tada jo klientūra vasarą pasitinka įdegusi, todėl laisvai gali mėgautis tiesioginiais saulės spinduliais, nes jie nebedaro tokios įtakos, kokią turėtų atlaikyti blyški, neįdegusi oda.

Kaip atpažinti, kad jums trūksta vitamino D?

Kaip yra žinoma, soliariumo procedūrų metu mes apsirūpiname vitamino D atsargomis. Iš kokių požymių galima sužinoti, jog šio vitamino jums trūksta ir jau pats laikas apsilankyti soliariume? Pagrindiniai požymiai yra tokie – jūs nuolat jaučiate nuovargį, tankiai susergate peršalimo ligomis, nes nusilpęs jūsų imunitetas, be to, neatstoja prastos nuotaikos pliūpsniai.

Aišku, pasireiškus tokiems simptomams, pirmiausiai jums reikėtų pasidaryti atitinkamus tyrimus. Išaiškėjus, jog žiemos metu jums trūksta vitamino D, būtų naudinga soliariume apsilankyti bent sykį per savaitę ir pasinaudoti seansu, trunkančiu nuo penkių iki septynių minučių.

Kokią naudą odos sveikatai duoda soliariumo procedūros?

Saikingai naudodamiesi soliariumo paslaugomis galite lengvai atsikratyti tokių odos nesklandumų kaip maži spuogeliai, psoriazė ir egzema. Soliariumo procedūros taip pat pagreitina žaizdų gijimą, padidina antikūnų kiekį kraujyje, kas sąlygoja imuniteto stiprinimą. Taip pat soliariume gaunama dirbtinė šviesa skatina laimės hormono endorfino išsiskyrimą, kas pakelia nuotaiką depresiniu tamsiuoju laikotarpiu.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close