Lapkričio 5 d. 19.00 val. Birštono Kultūros centrą sudrebins grupės „Hiperbolė“ legenda, dainų autorius ir atlikėjas –Viktoras Prapras. Jo jubiliejinis šou GROK SUSIMILDAMAS“ – tai dainos, šokio ir muzikos „fiesta“, kurioje originaliai skambės visų laikų gražiausi „Hiperbolės“ kūriniai, su kuriais užaugo jau kelios populiariosios muzikos mylėtojų kartos ir kitos dainos. Šį nuotaikingą šou papuoš 30 komplektų spalvingų sceninių rūbų, puiki scenografija, visus džiugins TV projekto „Šok su žvaigžde“ dalyviai, o išskirtinis maestro Viktoro Prapro pasirodymas nepaliks salėje abejingų. Būtinai aplankykite šį nuostabų reginį. Gerą nuotaiką garantuojame!

Informacija ir bilietų platinimas: www.bilietai.lt ir Kultūros centro kasoje.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close