Susitikimas su rašytoja-astrologe Loreta Stonkute

Nors ruduo dar neįpusėjo, bet medžiai jau puošiasi naujomis spalvomis. Taip ir projektas „Gurmanų restoranas. Dienos pietūs: Šviežia knyga“: šį kartą jis įnešė visiškai naujų spalvų ir spalio 6 d. skaitytojus pakvietė į susitikimą su šešių ezoterinių romanų ir septynių vadovėlių autore Loreta Stonkute.

Susitikimo metu rašytoja-astrologė trumpai pristatė visas savo knygas. Papasakojo apie vedamas meditacijas, kurios nukreiptos į žmogaus sąmoningumo augimą. Viena iš naudojamų praktikų pasidalino ir su renginio dalyviais. Paprašė visų užsimerkti ir įsivaizduoti sau artimus žmones. „Jeigu žmonės besišypsantys, vadinasi santykis su tais žmonėmis yra geras. Tačiau, jeigu tie žmonės liūdni, pikti, tai santykiai yra komplikuoti. Todėl rekomenduočiau medituoti dažniau ir gerinti santykius su kitais“, – kalbėjo astrologė. Pasakodama apie knygą „Virusas“, autorė viso turinio pasakoti nenorėjo, rekomendavo perskaityti ir knygoje atrasti save, nes visi knygos veikėjai atspindi dvylika zodiako ženklų. Kiekvienas iš jų susiduria su savo baimėmis, išbandymais.

Nepaisant to, kad pati rašytoja turėjo nemažai dvasinių mokytojų iš įvairių pasaulio šalių, tačiau savęs ji nepriskiria nei vienai mokyklai. „Nei joga, nei meditacija, nei astrologija nėra kažkurios vienos mokyklos nuosavybė, – kalbėjo Loreta Stonkutė, – tai dovanos, kurias gali įvaldyti kiekvienas, ir jomis kiekvienas yra laisvas naudotis. Todėl savo vertingiausias žinias, kurias gavau iš mokytojų, atiduodu savo skaitytojams per vadovėlius“.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close