Figūrą formuojantys apatiniai: ir grožiui, ir geresnei savijautai

Visos sutinka, kad dailios kūno linijos, išryškinta figūra ir patobulintas siluetas – suteikia ir grožio, ir daugiau pasitikėjimo savimi. Bet kaip tai pasiekti be didelių pastangų? Vienas iš lengviausių būdų – tinkamai pasirinkti formuojančius apatinius. Vienos šiuos gaminius išbandžiusios jau seniai, o kitos vis dar svarsto. Dažnai moterims kyla klausimas, ar formuojantys apatiniai, stipriau apspaudžiantys kūną, nekenkia jų sveikatai. Tikrai nekenkia, jei kompresija yra ne per stipri. Priešingai, figūrą formuojančius apatinius rekomenduojama dėvėti ne tik figūrai padailinti, bet ir dėl sveikatos priežasčių, t. y. po gimdymo, pilvo srities operacijų, norint prilaikyti liemens raumenis.

Nemažiau svarbu ir tai, kur įsigyjami figūrą formuojantys apatiniai. Patikimos parduotuvės asortimente turėtų būti iš kokybiškos specialios medžiagos pasiūtų apatinių. Elektroninėje parduotuvėje www.trauzai.lt, kur yra siūlomi ne tik figūrą formuojantys apatiniai, bet ir glaustinukės, kiti apatiniai drabužėliai, stengiamasi išlaikyti aukštą gaminių kokybę. Pavyzdžiui, figūrą formuojantys apatiniai čia yra pagaminti iš šiuolaikinio, puikiai išdirbto mikropluošto, kuris vertinamas dėl išskirtinių savo savybių: minkštumo, laidumo orui (puikiai garina prakaitą), plonumo ir elastingumo. Be to, ši medžiaga visiškai nealergizuojanti, stipriai apspaudžianti kūną, bet neveržianti ir nevaržanti. Galima rasti ir iš kitų medžiagų pasiūtų formuojančių apatinių, kurių sudėtyje nėra jokių kenksmingų ar prastai vertinamų priemaišų. Tokie apatiniai irgi tinkamai suspaudžia ir formuoja tam tikras kūno dalis.

Kada pirkti figūrą formuojančius apatinius?

Kaip jau perskaitėte anksčiau, šis drabužis yra vertinamas ir pasirenkamas tiek dėl grožio, tiek dėl sveikatos. Bet apie visus privalumus vertėtų žinoti plačiau, nes jų yra tikrai ne vienas.

Nr.1. Padeda ištobulinti moterišką siluetą. Figūrą formuojantys apatiniai padeda sukurti estetiškai patrauklesnę išvaizdą. Ant dailaus kūno drabužiai, ypač šventiniai ir puošnūs, atrodo gražiau. Kaip sako moterys, nė dienos nenorinčios būti be figūrą formuojančių apatinių – jie per kelias minutes leidžia turėti labiau patinkančią figūrą.

Nr. 2. Taip pat svarbu, kad figūrą formuojantys apatiniai puikiai užmaskuoja visus kūno netolygumus. Kai kurie apatinių modeliai sukuria išlenkto juosmens iliuziją, leidžia puikuotis nuostabia smėlio laikrodžio formą. Formuojančius apatinius geriausia dėvėti po aptemptomis suknelėmis ir aptemptais drabužiais – jie visiškai nepastebimi, nes yra mikropluošto struktūros ir idealiai atitinka kūno spalvą (bet galima rinktis ir kitas spalvas). Kitaip tariant, figūrą formuojantys apatiniai sukurti tam, kad moterys galėtų gyventi be kompleksų!

Nr. 3. Pagerina laikyseną. Specialūs apatiniai ne tik lieknina ir formuoja dailesnes kūno linijas, bet ir padeda pagerinti laikyseną. Jie stipriai priglunda prie kūno, skatina sėdėti tiesiau, atsistoti grakščiau. O tinkama laikysena ne tik nemažai prisideda prie gražesnės išvaizdos, spinduliuojančios pasitikėjimą savimi, bet ir puikiai veikia sveikatą, ypač sąnarius ir stuburą.

Nr.4. Padeda atkurti figūrą po gimdymo. Po nėštumo reikia daug laiko susigrąžinti pradinei kūno formai, o figūrą formuojantys apatiniai padeda tai padaryti greičiau. Dėvėdamos kokybiškus figūrą formuojančius apatinius, moterys greičiau džiaugiasi susigrąžintu figūros siluetu, yra patenkintos puikiai prilaikomais nusilpusiais pilvo bei nugaros raumenimis.

Nr. 5. Padidina pasitikėjimą savimi. Moterys, jau dėvėjusios figūrą formuojančius apatinius, tvirtina, kad jos vizualiai atrodo lieknesnės, jaučiasi lyg būtų keliais kilogramais lengvesnės ir gali dėvėti net dydžiu mažesnius drabužius. Tiesa, tokie koreguojantys apatiniai reikalingi visoms, ne tik toms moterims, kurios dėvi plius dydžio drabužius.

Ar sužinojusios tiek daug figūrą formuojančių apatinių privalumų, vis dar dvejojate ir svarstote, ar verta juos įsigyti? Neturėtumėte dvejoti. Ypač dabar, kai įsigyti tokius apatinius – labai lengva ir paprasta.

Kur įsigyti figūrą formuojančius apatinius?

Apatinio trikotažo parduotuvė www.trauzai.lt siūlomi figūrą formuojančių apatinių asortimentas labai platus: įvairių modelių (klasikiniai, nėriniuoti, ilgomis arba trumpomis rankovėmis, su didesne ar mažesne iškirpte, su stringais ar standartinėmis kelnaitėmis), įvairių medžiagų (poliamidas, mikropoliamidas, modalas ar kt.) ir spalvų (balti, juodis, kūno spalvos). Kaina priklauso nuo pasirinkto modelio ir jo ypatumų. Visuomet geriausia rinktis tokius figūrą formuojančius apatinius, kurie būtų jums patogūs ir gražūs. Tik su tinkančiais ir patinkančiais apatiniais galėsite džiaugtis maksimalia jų nauda. Būkite gražios ir spinduliuokite pasitikėjimu savimi!

https://www.trauzai.lt/visos-prekes/moterims/figura-formuojantys-apatiniai

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close