KADA VERTA RINKTIS SKALŪNO PLYTELES?

Skalūno plytelės yra gaminamos iš to paties pavadinimo natūralios uolienos. Todėl jos pasižymi išskirtiniu atsparumu drėgmei ir temperatūros pokyčiams, todėl tikrai yra patvarios ir ilgaamžės. Be to, šios rūšies plytelės yra labai lengvos, todėl jas galima panaudoti ir stogo dangai.

Kur dažniausiai yra naudojamos skalūno plytelės?

Pirkimui renkantis skalūno plyteles pirmiausiai reikia prisiminti tai, jos kuo puikiausiai tinka tiek pastatų išorėje, tiek viduje. Jas galima naudoti lauko terasose, sodo takeliams ar žaidimų bei automobilių stovėjimo aikštelėms išgrįsti.

Jos visai gerai atrodo ir kaip pastatų sienų ar kitokių paviršių apdaila, nes tai sąlygoja jų išvaizda, kuri garsėja labai plačia spalvų palete bei skirtingų tekstūrų gausumu. Todėl, pritaikius kūrybiškumą ir lakią vaizduotę, savo namuose galima sukurti įsimintiną estetinę aplinką, kurioje atsidūręs nė vienas neliks jai abejingas.

Kas sąlygoja skalūno plytelių populiarumą?

Skalūno plytelės nepraranda populiarumo ne tik todėl, kad yra atsparios ugniai, nebijo karščio, bet ir dėlto, kad joms nereikia daug priežiūros. Jų paviršių galima lengvai nuvalyti sausa šluoste ar šepečiu. Be to, šios rūšies plytelės nebijo nei įbrėžimų, nei kitokio pobūdžio mechaninių pažeidimų. Kadangi joms visiškai jokio poveikio nedaro drėgmė, jos puikiai tinka tokioje aplinkoje, kur nuolat turima reikalų su vandens naudojimu, pavyzdžiui, vonios kambaryje ar virtuvėje.

Kodėl praktiški žmonės skalūno plyteles naudoja fasado apdailai?

Kadangi skalūno plytelių išvaizda dėl jų nepakartojamos tekstūros yra solidi ir netgi labai įspūdinga, o jų fizinės savybės pasižymi neįtikėtinu ištvermingumu, jos idealiai tinka namo fasado apdailai. Jų dėka gana ilgą laiką nereikės rūpintis pastato renovacija, nes jis stebėtinai ilgai išsaugos pirmykštę išvaizdą, todėl jos nebus būtina kas keli metai atnaujinti. Negana to, skalūno plytelėmis dengtas namas garantuos jums ekologišką, sveikatai nekenkiančią aplinką.

Kas lemia skalūno plytelių kainą?

Skalūno plytelių kaina tiesiogiai priklauso nuo jos dydžio ir svorio. O jeigu norite šią produkciją įsigyti pigiau, pirkite ją internetu, nes tai tuo pačiu yra ir labai patogu. Be to, internetinėje prekyboje dažnai būna taikomos išpardavimo ir šventinės nuolaidų akcijos, kurių metu šią produkciją galima įsigyti akivaizdžiai pigiau. 

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close