SKANŪS UŽKANDŽIAI KINO VAKARAMS NAMUOSE

Vasarai „pasipusčius“ padus, ženkliai daugiau laiko imame praleisti priešais televizoriaus arba kompiuterio ekraną. Filmų vakarai namuose gali būti ne tik smagūs, bet ir skanūs, jeigu pasirūpinsite tinkamais užkandžiais.

Traškučiai – puikus užkandis kino vakarui

Traškučių pasirinkimas elektroninėje parduotuvėje candypop yra didžiulis, o tai reiškia, kad kiekvieną kino vakarą galėsite mėgautis vis nauju skoniu. Ieškantiems ekstremalių skonių, tikrai patiks traškučiai su aštriausia pasaulyje pripažinta ir į Gineso rekordų knygą kaip aštriausias pasaulio pipiras įrašyta paprika CAROLINA REAPER. Pažymėtina, kad šie orkaitėje kepti traškučiai su minėta paprika yra ne tik neįtikėtinai aštraus skonio, bet ir yra tinkami žmonėms, kurie netoleruoja gliuteno. O kokio skonio traškučiai Jūsų mėgstamiausi? Picos, sūrio, jalapeno, o gal kurio nors kito skonio? Jeigu dabar rinktumėtės traškučius, kokius pasirinktumėte? Bulvių? Kukurūzų? O gal Jūsų pasirinkimas būtų ryžių traškučiai?

Pretzeliai – Bavariški riestainiukai visų skoniui

Picos, sūrio ir kt. skonio pretzelių gabaliukai nepalieka abejingų nei suaugusių, nei vaikų, todėl yra puikus pasirinkimas šeimos kino vakarams namuose. Tiesa, norėtųsi Jus įspėti, kad šis skanėstas nuo stalo įprastai dingsta pirmas, todėl pasirūpinkite jų „atsargomis“ iš anksto.

Jūros dumblių užkandis – ir skanu, ir sveika

Jeigu ieškote sveikesnių užkandžių alternatyvų, Jums tikrai patiks jūros dumblių užkandžiai. Šie užkandžiai savyje turi daug vitaminų bei mineralų, naudingų žmogaus organizmui: jūros dumblių užkandžiuose yra gausu kalcio, magnio, kalio, geležes, vario, jodo bei A, B ir E vitaminų. Pažymėtina, kad šis užkandis ne tik skanus, bet ir mažai kaloringas, todėl tikrai nepakenks ir Jūsų figūrai.

Traškių pupelių užkandis – puikus baltymų šaltinis

Traškių pupelių užkandis nepaliks abejingų nei visavalgių, nei vegetarų, nei veganų. Baltymais ir skaidulomis turtingas užkandis yra viena sveikiausių užkandžių alternatyvų, pasižyminti puikiu skoniu ir užburiančiu traškesniu.

Riešutai gelbsti visada

Riešutų naudą žino visi. Sūriu, jalapenu, wasabi krienais ir kitais priedais „praturtinti“ riešutai taip pat yra puikus užkandis kino vakarui. Riešutai yra vienas iš sveikiausių ir sočiausių užkandžių pasirinkimų. Žinoma, jeigu planuojate riešutais vaišinti svečius, turėkite omenyje, kad kai kurie žmonės gali būti jiems alergiški, todėl pasirūpinkite ir alternatyviais užkandžiais.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close