Kviečiame dalyvauti vienintelės Lietuvoje biblistės Ingridos Gudauskienės knygos „Biblijos vyrai ir moterys kryžkelėse“ pristatyme, kuris įvyks rugsėjo 23 d. 19 val. Birštono kurhauze.

Knygos autorė Ingrida Gudauskienė – teologijos daktarė, biblistė. Licenciato bei daktaro mokslo laipsnius biblinės teologijos srityje apgynė Popiežiškajame Grigaliaus universitete Romoje. Nuo 2004-ųjų Vilniaus šv. Juozapo kunigų seminarijos dėstytoja, dirba mokslinį ir ekspertinį darbą, veda biblinius mokymus vienuolijoms, seminarus mokytojams, skaito viešas paskaitas.

Vakaro metu užburiančiais saksofono muzikos garsais pasidalins Mindaugas Bivainis (saksofonas).

Pratarmės autorius Popiežiškojo Urbono universiteto (Roma) profesorius kun. V. Balčius rašo: „Grakščiai ir išmaniai vedant per neretai klaidžius tikėjimo protėvių istorijos labirintus, knygoje palaipsniui perteikiama visus Šventraščio tekstus persmelkianti ir abipusiškumo ilgesiu grįsta esmingai pozityvi nuostata: žmogaus ir Dievo, žmogaus ir žmogaus, vyro ir moters susitikimas įmanomas! Kad ir kiek ir kokių įtampų kelianti būtų konkreti patirtinė tikrovė, svarbu išsaugoti gebą žvelgti giliau ir toliau nei sudaiktinančių ar valdingų santykių, išduotos meilės, socialinio neteisingumo, kreivai brėžiamų pasirinkimų linijų ar kitų žmogaus menkumo ir trapumo apraiškų iškreipiama kasdienybė.”

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close