Kaip panaudoti seną telefoną?

Kiekvienas iš mūsų kišenėje turime nedidelį superkompiuterį – mobilųjį telefoną. Telefonas leidžia daryti beveik bet ką: pasitikrinti orus, naršyti internete, žaisti žaidimus, skaityti knygas, naudotis socialiniais tinklais, fotografuoti ir analizuoti duomenis.

Nebenaudojamą telefoną galima paversti, pavyzdžiui, namų apsaugos kamera. Atsisiųskite specialią programėlę senam ir naujam telefonui, tada pritvirtinkite senąjį telefoną tinkamoje vietoje. Ir jūsų telefonas galės transliuoti vaizdą ir garsą į kitą mobilųjį įrenginį ar kompiuterį. Svarbiausia yra įsitikinti, kad telefonas yra prijungtas prie lizdo.

Telefoną taip pat galima paversti žaidimų sistema. Yra daugybė mobiliųjų žaidimų, skirtų iPhone ir Android, ir daugeliui jų nereikia interneto ryšio. Jei turite papildomą telefoną, galite jį paversti atskira žaidimų sistema!

Jei daug bendraujate per Skype, FaceTime ar bet kurią kitą vaizdo skambučių platformą, seną telefoną galima naudoti specialiai tam. Svarbiausia, kad telefonas būtų prijungtas prie Wi-Fi geru greičiu.

Naudokite telefoną kaip muzikos grotuvą. Padėkite telefoną ant įkrovimo stovo ir prijunkite belaides ausines arba belaidį garsiakalbį.

Klausytis audioknygų. Nešiokitės telefoną su savimi namuose arba prijunkite jį prie Bluetooth garsiakalbio, kad gautumėte erdvinį garsą. Jei skaityti jums labiau patinka, naudokite telefoną elektroninėms knygoms skaityti.

Kokie dar variantai galetu buti? Naudokite seną telefoną kaip televizoriaus nuotolinio valdymo pultą arba paverskite telefoną žadintuvu. Kiekvienas telefonas gali susisiekti su gelbėjimo tarnyba be SIM kortelės. Naudokite seną telefoną kaip atsarginį. Pavyzdžiui, nelaimės atveju seną telefoną laikykite automobilyje. Nesvarbu, kiek senas jūsų telefonas, jei tik jis įkrautas!

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close