Odelių žnyplučių pasirinkimas

Turbūt svarbiausias klausimas prieš perkant žnyplutes odelėms, kaip jas išsirinkti, į ką atkreipti dėmesį. Šių įrankių kaina priklauso nuo pagaminimui naudojamo metalo, geležies. Tinkamiausias ir kokybiškiausias pasirinkimas yra įrankiai pagaminti iš nerūdijančio plieno, be nikelio ir svarbiausia natūralios spalvos – nenudažyti jokiomis spalvomis, nes tai gali įtakoti klientų alergijas ar kitas galimas grėsmes. Būtent tokias žnyplutes rasite internetinėje parduotuvėje https://gel.lt, kurioje prekių pasirinkimas atitiks kiekvieno pirkėjo poreikius.

Rinkdamiesi prekę, atkreipkite dėmesį į tai, jog įrankiai pagaminti be pagražinimų ir jokių papildomų priedų yra daug atsparesni karščiui, o jo pagalba atliekama dezinfekcija karšto oro sterilizatoriais, kuriuose palaikoma aukšta temperatūra siekianti nuo 90 iki 200 laipsnių. Ši procedūra atliekama prieš kiekvieną naują klientą.

Žnyplutės kojų nagų odelėms

Dažniausiai norime, kad ne tik rankos bet ir kojos atrodytų gražiai, higieniškai sutvarkytos. Tam yra atliekama higieninį grožio procedūra – pedikiūras, kurio metu žnyplutėmis taip pat yra pašalinamos negyvos odos dalelės. Šiam veiksmui atlikti pasirenkamos atskiros nagų odelių žnyplutės, kurios yra skirtos tik kojų grožio procedūrai atlikti. Taip yra todėl, kad skiriasi kojų nagų bei odos struktūra, jie yra kietesni, nei rankų.

Prieš renkantis žnyplutes rankų ir kojų odelėms šalinti, atkreipkite dėmesį, kokie yra ašmenys, t.y. kokio jie diametro: dviejų, trijų, penkių, septynių ir t.t. milimetrų ilgių. Pagal ašmenų ilgį meistras pasirenka su kokiomis jam yra patogiau dirbti.

Svarbūs kriterijai renkantis žnyplutes

Renkantis žnyplutes odelėms atsakingai perskaitykite jų savybes ir išsirinkite labiausiai sau tinkančias. Svarbūs akcentai renkantis įrankius: įrankio ilgis, ašmenų ilgis, ergonomiškas rankenų užlenkimas, užtikrinantis patogią meistro rankos padėtį darbo metu. Mažos klasikinės formos rankenos tinkančios mažam delnui ar klasikinės formos prailgintos rankenos optimalios vidutinio dydžio delnui bei ilgos suapvalintos rankenos idealiausiai tinkančios dideliam delnui. Kaip jau minėta geriausia rinktis įrankius pagamintus iš medicininio nerūdijančio plieno, taip pat atkreipkite dėmesį ar įrankis tinkamas dezinfekcijai bei sterilizacijai, nes higiena šio tipo procedūrose itin svarbi.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close