Policija prašo padėti rasti automobilių vairuotojus

               Birželio 11 d. apie 8.30 val. 16 metų jaunuolį, einantį Alytaus rajono Medūkštos kaimo Punios seniūnijoje esančiu Alytaus šilu, link Alytaus, važiuojamosios dalies kairiuoju kelkraščiu, šoniniu užpaklinio vaizdo veidrodžiu kliudė ta pačia kryptimi važiavęs nenustatytos markės geltonos spalvos mikroautobusas. Minėtas mikroautobusas po eismo įvykio nesustojo ir iš įvykio vietos pasišalino. Eismo įvykio metu nukentėjo pėsčiasis.

Birželio 14 d. apie 9  val. P. R., gimusią1936 m., lipančią į automobilį „VW Passat“, stovėjusį kairėje kelio pusėje, važiuojamojoje dalyje, prie šaligatvio, įsukant į buvusią Alytaus miesto autobusų stoties aikštelę, Jotvingių gatvėje, su rankoje laikomu krepšiu, kurioje buvo stiklinės kapų žvakės, kliudė pravažiuojantis automobilis. Sudužusios šukės sužalojo P. R. kairiąją koją. Pravažiuojančio automobilio vairuotojas iš įvykio vietos pasišalino.

Prašome atsiliepti visus mačiusius ar ką nors žinančius apie šiuos įvykius ir pranešti Alytaus apskrities vyriausiajam policijos komisariatui, tel.: (8 315)  55 600, 55 709 arba bendruoju pagalbos tel. 112.

 

Alytaus VPK informacija

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close