Lietuvos tautiniame olimpiniame komitete apdovanotas jaunasis „Revuonos“ vidurinės mokyklos menininkas

Prienų „Revuonos“ vidurinės mokyklos mokiniai dalyvavo Lietuvos tautinio olimpinio komiteto organizuotame konkurse „Piešiame sportą“.

Olimpinio piešinio konkurse trijose amžiaus grupėse apdovanota 15 laureatų. Jų kūriniai buvo atrinkti iš 3000 konkursui pateiktų darbų. Tarp laureatų ir mūsų mokyklos septintokas Arijus Jurevičius (mokytoja Aušra Deltuvienė).

Arijus, tapęs laureatu, į Lietuvos mokinių olimpinio festivalio Prienų rajono taškų taupyklę parvežė 90 taškų. Dovanas ir diplomus jauniesiems menininkams įteikė LTOK prezidentė Daina Gudzinevičiūtė, generalinis sekretorius Valentinas Paketūras, Pekino olimpinių žaidynių vicečempionas Edvinas Krungolcas.

 

Aušra Deltuvienė,

„Revuonos“ vidurinės mokyklos dailės mokytoja metodininkė 

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close