Profhilo injekcijos – dažniausiai pasitaikantys mitai apie šią procedūrą

Nors įvairios grožio procedūros ir injekcijos yra gana populiarus reiškinys tarp šiuolaikiškų ir koja kojon su inovacijomis žengiančių žmonių, vis dėlto apie estetinę dermatologiją sklando nemažai mitų. Ir nors įvairias jauninančias veido procedūras dalis žmonių laiko nepatikimomis ir netgi darkančiomis veido bruožus, šiandieninė medicina užtikrina inovatyvius, saugius, natūralius sprendimus.

Vienas populiariausių šiomis dienomis – profhilo injekcijos, kurios greitai, neskausmingai ir veiksmingai skatina odos regeneraciją, didina elastingumą, užtikriną drėgmę ir svarbiausia – atrodo natūraliai. Tiesa, apie šią procedūrą sklando ne vienas klaidingas mitas.

Mitas #1. Profhilo injekcijos veikia panašiai kaip botoksas

Daugelis išgirdę žodį „injekcija“ iškart pagalvoja apie akivaizdžius veido pokyčius, kurie neretu atveju yra gana stipriai šaržuojami visuomenėje. Visgi šiuolaikinėje estetinės medicinos srityje egzistuoja nemažai procedūrų, kurios padeda atjauninti odą jai suteikiant natūralaus spindesio, stangrumo, drėgmės. Viena tokių – profhilo injekcijos. Šios procedūros veikimo principas kardinaliai skiriasi nuo botokso injekcijų, todėl šių dviejų procedūrų nevertėtų tapatinti.

Visų pirma, reikėtų atkreipti dėmesį į šių dviejų injekcijų veikliųjų medžiagų skirtumus. Botoksas yra neuromoduliatorius,o tai reiškia, kad ši medžiaga yra nukreipta tiesiogiai į raumenis ir slopina jų judėjimą. Štai kodėl botoksas daugiausiai yra leidžiamas į kaktą, virš nosies ir kitose vietose, kur atsiranda įprastų mimikos raukšlių.

Pagrindinė profhilo užpilde esanti medžiaga – hialiurono rūgštis, kuri drėkina, stangrina odą, skatina kalogeno ir elastino gamybą, taip padėdama odos audiniams patiems savaime „užsipildyti“. Kadangi tokio tipo injekcijos nesąveikauja su raumenimis, veido bruožams bei natūralioms mimikoms tokie užpildai neturi įtakos, o galutinis rezultatas yra labai natūralus: spindinti, elastinga, kupina drėgmės oda.

Mitas #2. Profhilo injekcijos yra itin skausmingos

Nors skausmas yra labai individualus dalykas ir kiekvienas mes turime skirtingą jautrumą jam. Visgi kosmetiniai užpildai tikrai nėra tokie skausmingi, kaip kad manoma. Neslėpsime, leidžiant profhilo injekcijas tikrai jaučiamas šioks toks dirginimas, perštėjimas, tačiau jis nuslopsta praėjus maždaug 20 sekundžių po adatos dūrio.

Be to, prieš atliekant tokią procedūrą gydytojas patepa injekcijos vietą specialiu kremu, kuris vėsina odą bei sumažina galimo diskomforto galimybę. Kai kada yra naudojami specialūs aplikatoriai, kurie taip pat vėsina odą

Tiesa, po injekcijų praėjus 24–72 valandoms kai kada gali būti jaučiamas šioks toks dilgčiojimas. Specialistai sako, jog tai yra visiškai normalu ir išsigąsti tikrai nereikėtų.

Mitas #4. Dažnai reikalingos pakartotinos procedūros

Norint pasiekti pastebimų rezultatų pakartotinos procedūros yra tikrai reikalingos, tačiau kalbant apie profhilo injekcijas jų reikia kur kas mažiau, nei dauguma žmonių įsivaizduoja.

Gydytojai išskiria, kad svarbiausios yra pirmosios dvi procedūros – jas atlikę keturių savaičių intervalu, jau pastebėsite akivaizdžius rezultatus. Po šio dviejų procedūrų ciklo, pakartotinai į kliniką reikės sugrįžti tik po pusės metų. Paprastai daugeliui pacientų pakanka profhilo injekcijas leistis du kartus į metus.

Taip pat dažnai manoma, kad tokios procedūros yra prieinamos ne kiekvienam, nes kainuoja tūkstančius. Iš tiesų, vienos profhilo injekcijų procedūros kaina vyrauja nuo 250-300 eurų. Kaip ir minėjome, pastebimiems rezultatams pasiekti, po mėnesio procedūrą reikia pakartoti, taigi akivaizdų pokytį veidrodyje matysite investavę apie 600 eurų.

Mitas #5. Profhilo injekcijos skirtos tik moterims

Šis mitas – visiška netiesa. Procedūros, kuomet leidžiamos profhilo injekcijos, yra skirtos tiek vyrams, tiek moterims ir yra labai populiarios tarp abiejų lyčių. Vyrai lygiai taip pat kaip moterys nori elastingos, spindinčios odos, kurioje nebūtų gilių raukšlių, o norint tai pasiekti, užpildai yra puiki išeitis. Taip pat šis užpildas yra naudingas tuomet, kai oda yra praradusi drėgmę. Sudėtyje esanti hialurono rūgštis pasižymi hidrofilinėmis savybėmis, kurios sulaiko drėgmę poodiniame veido odos sluoksnyje.

Mitas #6. Norint pasiekti rezultatų, prireikia keliasdešimties dūrių

Daugelis žmonių prisibijo profhilo procedūrų dėl to, nes galvoja, jog norint pasiekti pastebimų rezultatų, reikės keliasdešimties skausmingų dūrių. Šį mitą galima drąsiai paneigti. Pagrindinis profhilo procedūrų išskirtinumas yra tai, jog injekcijos yra leidžiamos į iš anksto numatytas vietas ir prireikia vos 5 dūrių vienoje veido pusėje. Skirtingai nei kiti fileriai, profhilo injekcijoje esanti hialurono rūgštis nesudėtingai pasisklaido po visą veidą, taip sukuria nuostabų putlaus, stangraus ir subalansuoto veido pojūtį.

Taigi, šiandieninės inovacijos ir mokslas gali neįtikėtinus dalykus. Ypatingai grožio srityje atsiranda vis daugiau saugių, neskausmingų, veiksmingų priemonių, kurios padeda turėti jauną, stangrią, žvilgančią odą. Vertinantiems natūralumą, profhilo injekcijos yra puikus pasirinkimas, kadangi ši technologija leidžia odai pačiai atsinaujinti gaminant kalogeną, elastiną bei užtikrinant puikų drėgmės balansą.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close