Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Birštono policijos komisariatas, 2022 m. birželio 11 d. 11-14 val. (Birštone, Jaunimo g. 3) kviečia į kasmetinę Policijos šventę visuomenei.

                      Policijos šventės visuomenei programa:               

11.00 val. Šventės pradžia.

11.00–14.00 val. Ekspozicijų pristatymas ir demonstravimas

11.30–11.45 val. Kinologų pasirodymas.

12.15–12.30 val. Kinologų pasirodymas.


                        11-14 val. VĮ Lietuvos automobilių kelių direkcija kvies išbandyti specialius saugos diržų įrenginius, imituojančius automobilio susidūrimą ir apsivertimą. Vyks įvairios saugaus eismo veiklos.

                     13.00-18.00 val. kurorte patruliavimą vykdys Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Patrulių rinktinės Raitojo būrio pareigūnai su tarnybiniais žirgais.

Renginyje dalyvaus (bus demonstruojama):

1. Policijos tarnybiniai automobiliai, riedžiai, specialioji įranga bei ekipiruotė.

2. Valstybės sienos apsaugos tarnybos Varėnos rinktinės transporto priemonės, ekipiruotė. kinologai su tarnybiniais šunimis (parodomoji programa).

3. Mykolo Romerio universitetas.

4. Kauno rajono visuomenės sveikatos biuras.

5. Kauno apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos Prienų Priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos pareigūnai.

6. Lietuvos kariuomenės Karo policijos Kauno įgula.

7. Juozo Vitkaus inžinerijos batalionas.

8. Lietuvos policijos mokykla.

9. Lietuvos policijos simbolis – šuniukas Amsis džiugins mažuosius šventės dalyvius.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close