Draudimas nuo vėžinių susirgimų – kas turėtų apie tai pagalvoti?

Santykinai neseniai Lietuvoje atsirado dar vienas specialus draudimo pasiūlymas. Gyvybės draudimo bendrovė „Compensa Life“ pristatė draudimą nuo vėžinių susirgimų „Oncodrop“. Šiame tekste kiek plačiau pakalbėsime apie šį draudimą ir apie tai, kokio tipo žmonės turėtų apie tai pagalvoti nelaukę, kol juos aplankys vėžio simptomai.

Turėjote vėžiu sirgusių giminaičių

Nors vėžiu gali susirgti absoliučiai kiekvienas žmogus pasaulyje, visgi vieniems rizika susirgti yra truputį didesnė nei kitiems. Tuo atveju, jei jūsų artimas giminaitis sirgo vėžiu (ypač, jei kalba eina apie tėvus, senelius ar prosenelius), jūsų susirgimo vėžiu rizika yra didesnė.

Ne veltui yra posakis, jog arsarga gėdos nedaro. Apsidraudę nuo vėžinių susirgimų, išsipildžius blogiausiam scenarijui, jūs gausite papildomą finansinę apsaugą. Juk pagalvokite, nors vaistai nuo onkologinių susirgimu ir yra kompensuojami, tačiau labai realu, kad jūs tiesiog nebegalėsite toliau dirbti.

Visi norime apsaugoti savo vaikus

Dauguma žmonių savo vaikus myli netgi labiau nei save pačius. Juk būtent toks tėvas ar motina esate ir jūs, tiesa? Tokiu atveju apie „Oncodrop“ draudimą nuo vėžinių susirgimų galite pagalvoti ne tik dėl savęs, bet ir dėl savo atžalų.

Tiesiogiai vaikų „Oncodrop“ draudimu apdrausti galimybės nėra (šis draudimas yra taikomas visiems žmonėms nuo 18 iki 65 metų), tačiau jeigu apsidrausite jūs, jūsų nepilnamečiams vaikams draudimas taip pat galios. Net nesvarbu kiek vaikų jūs turite, galite turėti, kad ir dešimt ir draudimas galios jiems visiems.

Jei norite, kad jus apžiūrėtų aukčiausios klasės specialistai, „Oncodrop“ jums patiks

Dauguma žmonių net ir pačios menkiausios ligos atveju, nori, kad jų sveikatą stebėtų ir vertintų pačios aukščiausios klasės savo srities profesionalai. Jei taip yra net su santykinai paprastomis ligomis, tai ką jau kalbėti apie onkologinius susirgimus.

Tokiu atveju „Oncodrop“ draudimas jums tikrai turėtų patikti, kadangi apsidraudę juo, jūs gautumėte papildomą medicininę nuomonę. Ligos atveju jūs galėtumėte rinktis iš keletos pasaulinį pripažinimą turinčių medicinos centrų, kurie dirba vėžio gydymo srityje. Pasirinktas centras atliktų jūsų ligos analizę, pateiktų vertinimą ir potencialų gydymo planą. Juo galėtumėte pasidalinti ir su savo gydytoju.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close