Pastojau. Kaip pasirūpinti savo sveikata?

Naujos gyvybės pradėjimas reikalauja atidumo smulkmenoms, kadangi nors tai yra gamta, visgi, ne viskas taip paprasta kaip gali atrodyti. Juk norisi, kad ir vaikas, ir mama būtų sveiki, taip pat, kad nėštumo periodas būtų labai lengvas.

Jeigu pastojote – jūsų laukia Endemik medicinos centras. Tai vieta, kur ne tik bus atlikti visi reikalingi tyrimai, kurie padės užtikrinti, kad jūsų nėštumas bus saugiose rankose, tačiau taip pat ir gausite atsakymus į klausimus, kurie leis jums nusiraminti ir ramiai laukti savo gyvenimo meilės.

Pirmiausia – vitaminai

Reikia vartoti vitaminus, kurie papildys jūsų kraujo atsargas ir tuo pačiu užtikrins, kad nėštumo metu pavyks kuo geriau jaustis. Žinoma, visada pirmiausia siūlome atlikti kraujo tyrimus, kurie ir parodo – kurie vitaminai Jums reikalingi. Dėl konkrečių tyrimų visada geriausia yra tartis su šeimos gydytoja.

Nebijokite klausti

Reikia kuo daugiau kalbėtis tiek su šeimos gydytoja, tiek su akušere, kadangi informacija padeda ne tik nusiraminti, arčiau ir žinoti – kokie signalai rodo, kad galbūt kažkas yra negerai. Žinoma, pokalbiai neturi būti per daug smulkmeniški, kadangi jeigu bijote visko – tokiu atveju pirmiausia reikia kalbėtis su psichologu.

Ultragarso poreikis

Kai kurios būsimos mamos labai nori, kad ultragarso tyrimas būtų daromas itin dažnai. Tai nėra gerai. Galiausiai, nėra reikalo. Gera, kai galima matyti savo vaikutį, tačiau nepamirškite, kad nereikia persistengti su tyrimais. Daugelis vaikučių auga puikiai ir be tyrimų gausos. Tai yra gamta, tai yra natūralu.

Kitų smulkmenų vertinimas

Smulkmenos lemia visumą, tad joms reikia skirti laiko. Tačiau per daug neįsigyvenkite į nėštumą, kadangi tai gali pradėti erzinti.  Reikia reaguoti į savo kūno pokyčius, tačiau ramiai. Juk ne veltui sakoma, kad nėštumo metu ypač svarbi gera mamos psichinė sveikata.

Laimingas žmogus yra tas, kuris gali savo meilę dalinti kitiems. Taip yra ir su vaiku. Tačiau jo priežiūrai ir auginimui reikia ne tik meilės, tačiau ir patikimos klinikos, kurioje jis gaus geriausią alternatyvą ir pagalbą, kai jos reikės.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close