Prasideda NATO priešakinių pajėgų bataliono pratybos, į Pabradę vyksta karinė technika

Kovo 26 – balandžio 10 d. Generolo Silvestro Žukausko poligone (Pabradėje) vyksta Lietuvoje dislokuotos NATO priešakinių pajėgų bataliono kovinės grupės lauko taktikos pratybos „Kylantis Grifonas“ (angl. „Rising Griffin“), sekmadienį į poligoną suvažiavo pagrindinė karinės technikos dalis. Mokymuose dalyvaus apie 1000 karių ir 200 karinės technikos vienetų. Pagrindinis pratybų tikslas – palaikyti Vokietijos vadovaujamos NATO priešakinių pajėgų kovinės grupės parengties lygį, tobulinti vadovavimo ir valdymo procedūras bei ruoštis artėjančios tarptautinėms pratyboms „Geležinis Vilkas 22-I“.

Nuotraukos (vyr. srž. sp. Ieva Budzeikaitė, LK)

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close