Kokie išmaniųjų telefonų dėklai gali būti vieni iš geriausių pasirinkimų?

Įsigijus bet kokį naują daiktą siekiama jį tinkamai apsaugoti. Ne išimtis yra ir išmanieji telefonai, kurie reikalauja išties gana specialios priežiūros. Tinkamai jų priežiūrai pasitelkiami dėkliukai ir apsauginiai stikliukai, kurie užtikrina įrenginio ilgaamžiškumą. Tiesa, šiuolaikinėje visuomenėje išmanusis įrenginys gali atlikti ir stiliaus detalės funkciją, todėl galima rinktis ir tokį dėkliuką, kuris ne tik apsaugos, bet ir suteiks jūsų stiliui savitos reikšmės.

Patys populiariausi išmaniųjų telefonų dėklai – dangteliai

Telefono dėklas, kuris dengia jo nugarinę dalį – dangtelis, šiai dienai yra pats populiariausias pasirinkimas. Dabartinėje rinkoje itin paplito „iPhone“ 13 serijos dėklai – dangteliai. IPhone 13 dėklas tapo toks įžymus dėl savo magnetinių savybių – turint tokį dėkliuką jį galima laisvai pritvirtinti prie automobilyje esančių telefoninių laikiklių. Taip pat atsirado ir nešiojami belaidžiai įkrovikliai, kurie tiesiog prilimpa prie šių telefonų modelių korpusinės dalies.  

Dangtelio tipo dėkliukai dažniausiai gaminami iš silikono ir plastiko. Svarbu pabrėžti ir tai, kad visuomenei pereinant prie natūralesnio gyvenimo būdo, pradėti gaminti dėkliukai iš kamštinės medžiagos. Šie dėkliukai yra gana pigūs, o atrodo išties originaliai.
Jeigu nemėgstate tokių dėkliukų, kurie yra masyvus ir suteikia gana nemažai papildomo svorio, galite rinktis „Ultra Slim“ dangtelius, kurie būna tik 0,3 milimetrų storio.

Didesnį saugumą suteikia atverčiami dėklai

Nors dėklai, kurių tipas yra dangteliai yra nepralenkiami savo dabartiniu populiarumu, tačiau faktas, kad jie apsaugo tik nugarinę išmaniojo įrenginio dalį. Jeigu esate linkę apsaugoti didesnį telefono saugumą, tuomet reikėtų papildomai pasirinkti apsauginį stikliuką arba plėvelę, kuris apsaugo ir išmaniojo telefono ekraną. Tiesa, jeigu pasirinksite atverčiamą telefono dėklą, tuomet pilnas saugumas jau bus garantuotas iš karto. Šiai dienai atverčiamų dėklų pasirinkimas yra gana gausus, todėl rasite tikrai sau labiausiai patinkantį ir tinkamą. Įvertinti, ar atverčiamas dėklas yra skirtas jums, pasižiūrėkite, ar jums juo yra lengva naudotis t.y. greitai atsiliepti į skambučius arba pažiūrėti, kiek valandų. 

Į ką reikėtų atkreipti dėmesį renkantis išmaniojo telefono dėklą?

Renkantis išmaniojo telefono dėkliuką atsižvelkite į šiuos aspektus:

  • Pirmiausia reikėtų pasižiūrėti, koks yra tikslus jūsų išmaniojo telefono modelis ir kokie dėklai jam yra tinkami (galbūt jūsų įrenginiui dar nėra sukurta kokybiško dėkliuko, tuomet rinkitės tokį, kuris suteiks bent minimalią apsaugą)
  • Pagalvokite, kokią sumą galite skirti išmaniojo telefono dėklui. Yra tiesos, jog didesnė kaina priklauso ir nuo paties telefono dėkliuko kokybės bei patvarumo 
  • Nepamirškite pasidomėti ir apie tai, kokie gamintojai laikomi patys geriausi tarp išmaniųjų telefonų dėklų 
  • Rinkitės tai, kas jums labiausiai tinka ir patinka. Juk tai nėra tokia apsaugos priemonė, kurios nebus galima kažkada pakeisti. 

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close