Kas jums yra pirmieji pavasario šaukliai?

Diana Višinskienė:

Saulė ir su ja atėjusi šiluma. Kai reikia mažiau rengtis, kai daugiau saulės, šilčiau – tuomet jau jaučiu pavasario pradžią. Tuomet jau ir paukščiai pradeda smarkiai čiulbėti, pumpurai sprogti, žolė dygti.

Saulutė:

Man pavasarį paskelbia aukščiau pakylanti saulė, veidą bučiuojantys jos spinduliai, bundanti gamta. Aš jau antrą savaitę jaučiu, kad pavasaris beveik atėjo. Gaila, kad rytais skubu į darbą ir neturiu kada pasiklausyti paukščių čiulbėjimo, bet besiskleidžiančius kačiukus jau pastebėjau.

Sandra Juškevičienė:

Pražydusios snieguolės, aukščiau pakilusi saulė. Manau, kad pavasaris jau prasidėjo – ir orą saulė sušildo, ir pasivaikščioti išėjusių žmonių daugiau. Norisi į mišką nueiti, su dviračiu pasivažinėti, kieme tvarkytis – iš po žiemos išlindusias šiukšles surinkti, žolytę pagrėbti, kad greičiau sužaliuotų.

Danutė Brazionienė:

Pavasarį aš pirmiausia užuodžiu. Gyvenu netoli miško, tad kai pakvimpa miškai, laukai, o zylutės, liepsnelės pradeda smarkiau čiulbėti, žinau, kad pavasaris jau čia. Mūsų kieme jau ir snieguolės pražydo, žibutės pradeda galveles rodyti. Ir paukščių migraciją jau kurį laiką stebiu ir girdžiu.

Kęstutis Dobilas:

Šiandien pirmą kartą apsiskraidė bitės, tai man jau rodo, kad pavasaris atėjo. Pavasario šaukliai – ir paukščiai, kurių jau daug girdime ir matome. Galima sakyti, kad jau peržiemojome.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close