Birštone – nauja, moderni odontologijos klinika „Mundus Clinic“

Visos svarbiausios odontologijos paslaugos vienoje vietoje – taip būtų galima apibūdinti neseniai Kęstučio g. 1A duris atvėrusią „Mundus Clinic“. Patyrę ir kvalifikuoti specialistai čia gydo, implantuoja, protezuoja dantis, atlieka dantų balinimo bei profesionalios burnos higienos paslaugas. Klinika bendradarbiauja su teritorinėmis ligonių kasomis, tad dalį paslaugų galima gauti nemokamai.

Svarbiausia – pacientas

„Kurdami šią kliniką norėjome, kad tai būtų vieta, kur pacientai jaustų visapusišką rūpestį ir gautų visą reikalingą pagalbą odontologijos srityje. Džiaugiamės, kad pavyko tai įgyvendinti. Dabar svarbiausias tikslas dėl kurio dirbame – išspręsti kiekvieno paciento problemą taip, kad jis vėl galėtų gyventi pilnavertišką gyvenimą“, – sakė klinikos direktorė Milda Valaitytė.

Klinika yra įsikūrusi šalia „Eglės“ sanatorijos, netoli Nemuno, naujose moderniai įrengtose patalpose. Patyrę, aukštos kvalifikacijos specialistai dirba su pažangia įranga ir aukščiausios kokybės medžiagomis.

Pavyzdžiui, klinikoje naudojamas panoraminis rentgeno aparatas suteikia galimybę plačiau įvertinti paciento burnos būklę, diagnozuoti problemas, planuoti kaip jas išspręsti.

Patrauklios kainos, nemokamos konsultacijos

Nors „Mundus Clinic“ patalpos, įranga ir visas įvaizdis atspindi solidumą ir kokybę, kainų lygis maloniai nustebina čia apsilankiusius pacientus. Klinikos misija – kad aukštos kokybės odontologijos paslaugos būtų prieinamos daugumai Birštono ir Prienų žmonių.

Kiekvienam „Straumann“ implantui iki kovo mėnesio 31 dienos yra taikoma net 50 Eur nuolaida. Jei yra prarasti visi dantys, jie gali būti atkurti ant 4 arba 6 implantų, nuolaida gali siekti net 200–300 Eur vienam žandikauliui. Kad klinikos pacientams būtų dar patogiau, mokėti už paslaugas galima ir išsimokėtinai. Tokiu atveju nėra nei palūkanų, nei sutarties sudarymo mokesčio – tik 0,5 proc. mėnesinis administracinis mokestis.

Klinika bendradarbiauja ir su teritorinėmis ligonių kasomis, kurios kompensuoja dantų protezavimą iki 620,92 Eur. Šią kompensaciją gali gauti senatvės pensijos sulaukę žmonės, vaikai iki 18 metų, nedarbingi ar dalinai darbingi asmenys, sirgusieji veido ir žandikaulių onkologinėmis ligomis. Tam tikrais atvejais galima gauti ir didesnę kompensaciją.

Dantų gydymas ir protezavimas

Jei jaučiate, kad dantys tapo jautrūs šalčiui, karščiui, rūgščiam ar saldžiam maistui – tikriausiai juos paveikė dantų ėduonis.

Ankstyvose ėduonies stadijose taikomas konservatyvus gydymas naudojant ICON procedūrą, kuri leidžia pradinių stadijų dantų ėduonį gydyti visiškai be gręžimo ir skausmo. Radikalus gydymas taikomas progresuojančio karieso židinio atveju. O kai reikia atstatyti nusidėvėjusius, įgimtus ar traumos metu įgytus dantų defektus į kliniką galite kreiptis dėl protezavimo. Čia atliekamas dantų protezavimas vainikėliais, įklotais, užklotais, pritaikomi įvairių konstrukcijų išimami protezai, protezuojama ir ant implantų.

Tuo rūpinasi kvalifikuoti „Mundus Clinic“ specialistai: Prienų regione visų pamėgtas gydytojas odontologas Žygimantas Šakavičius, gydytoja odontologė Aistė Cikanavičienė bei gydytoja odontologė Paulina Kaminskaitė.

Implantacija

Implantai yra ilgaamžiška alternatyva dantų tiltams, nes nereikia šlifuoti greta esančių sveikų dantų, tolygiau pasiskirsto krūvis kramtymo metu. O jei yra netenkama visų dantų, implantacija – vienintelis būdas pilnavertiškai atstatyti kramtymo funkciją. Keturi arba šeši implantai gali būti naudojami kaip atrama viso žandikaulio protezui.

Implantacijas „Mundus Clinic“ klinikoje atlieka nuolat besistažuojantis įvairiose pasaulio šalyse burnos chirurgas Valdas Papečkys bei gydytojas burnos chirurgas Rokas Aukštakalnis.

Dirbant pagal šią metodiką visai dantų neturinčiam pacientui juos galima atkurti vos per savaitę nuo implantavimo.

Burnos higiena ir dantų balinimas

Tinkamai neišvalius dantų, minkštosios apnašos ilgainiui virsta dantų akmenimis. Juose kaupiasi bakterijos, jų išskiriami toksinai sukelia nemalonų burnos kvapą, dantenų ir periodonto ligas.

Kad taip neatsitiktų reikia reguliariai, bent 1–2 kartus per metus, atlikti profesionalią burnos higieną.

Profesionalios burnos higienos metu ne tik nuvalomos susidariusios apnašos, pasirūpinama dantų apsauga, bet ir kiekvienam pacientui individualiai parenkamos higienos priemonės, apmokoma kasdienės dantų priežiūros.

„Mundus Clinic“ burnos higienos specialistės Eimantė Barabanovaitė ir Emilė Aglinskaitė atlieka ir dantų balinimo procedūras. Balinimo procedūros metu dantis galima pašviesinti net 10-čia atspalvių!

Vaikų dantukų gydymas – be skausmo ir streso

Klinikos gydytojos Sigita Stainytė ir Paulina Kaminskaitė – ypač atidžios, supratingos ir švelnios, todėl drąsiai čia galite atvesti ir savo vaikus.

Šiuolaikinėje odontologijoje dantų gydymas skausmo nesukelia ir vaikas nemalonių patirčių gydytojo kabinete neturės. Priešingai – jis netgi galės įsitraukti į gydymo procesą pasirinkdamas restauracijos spalvą. O jei pageidaus – gydymo metu galės ekrane stebėti smagų filmuką.

„Mundus Clinic“ priima: darbo dienomis 8:00–20:00 val., šeštadieniais 10:00–14:00 val.

Daugiau informacijos: mundusclinic.lt

Tel. +37063967994

El. pašto adresas – info@mundusclinic.lt

Adresas: Kęstučio g. 1A, Birštonas

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close