KAS SIEJA NOSIES OPERACIJAS BEI HIALURONO RŪGŠTIES INJEKCIJAS?

Ar žinote, kas sieja nosies operacijas (korekcijas) bei hialurono rūgšties injekcijas? Atsakymas yra labai paprastas. Tiek nosies operacijos (korekcijos), tiek hialurono rūgšties injekcijos padeda pagerinti estetinę žmogaus išvaizdą ir pašalinti tam tikrus trūkumus.

Kam yra skirtos hialurono rūgšties užpildų injekcijos?

Hialurono rūgšties užpildai yra skirti odos raukšlių, pavyzdžiui, kaktos raukšlės, dinaminės ir statinės raukšlės aplink akis, „Rūpesčio“ raukšlės ir kt. korekcijai, taip pat įvairių įdubimų korekcijai, lūpų (lūpų kontūro ir apimties, nusileidusių lūpų kampučių) ir veido (skruostikaulių, žandikaulio linijos ir t. t.) formavimui. Šie užpildai yra nepamainomi, kai kalbama apie odos elastingumo ir drėgmės atkūrimą bei odos paviršiaus nelygumų mažinimą.

Hialurono rūgšties užpildų injekcijos gali būti naudojamos įvairaus amžiaus vyrams ir moterims. Žinoma, yra keletas atvejų, kai ši procedūra neturėtų būti atliekama. Pirmiausia, ši procedūra neturėtų būti atliekama besilaukiančioms arba krūtimi maitinančioms moterims. Visų antra, šios procedūros turėtų vengti žmonės, sergantys kraujo ar kraujagyslių sistemos ligomis, bei žmonės, vartojantys kraują skystinančius vaistus. Ir, galiausiai, alergijų atvejų ši procedūra taip pat neturėtų būti atliekama. Daugiau informacijos apie hialurono rūgštį bei hialurono rūgšties užpildų injekcijas rasite paspaudę šią nuorodą: https://grozioakademija.lt/paslauga/hialurono-rugsties-injekcijos.

Kokių rezultatų galima pasiekti, pasirinkus nosies operacijas (korekcijas)?

Nuo 2 iki 4 val. trunkanti nosies operacija arba rinoplastika yra vienos sudėtingiausių operacijų. Šių operacijų metu, taikant bendrąją nejautrą, gali būti koreguojamas nosies galiukas, performuojama šnervių forma, sumažinama arba visiškai panaikinama kuprelė, keičiama nosies forma ir dydis bei pašalinami įvairūs kvėpavimo sutrikimai. Nepriklausomai nuo to, dėl kokios priežasties nusprendėte ryžtis nosies operacijai (korekcijai), prieš suplanuotą operaciją jums reikės atlikti elektros kardiogramą, bendrąjį kraujo tyrimą, kraujo krešėjimo faktoriaus bei gliukozės kiekio, kalio ir natrio tyrimus.

Ar visiems pacientams parenkama ta pati pjūvio vieta?

Tiesą pasakius, ne, nes kiekvienas atvejis yra individualus. Operacijos pjūviai gali būti atliekami nosies ertmėje (vidinė nosies plastika). Tokiu atveju randai bus nepastebimi. Kitas būdas – tai pjūvio atlikimas po nosimi, ties šnerves skiriančia pertvara. Taikant šį metodą, chirurgai koreguoja nosies ašies iškrypimus, taip pat koreguoja nosies galiuką ir t. t.

Ar įmanoma padidinti nosį?

Žinoma, dažniausiai žmonės mano, kad jų nosis yra per didelė, todėl svajoja apie nosies mažinimo operaciją, paslapčiomis į paiešką naršyklėje veda raktinius žodžius nosies operacija kaina ir planuoja būsimą apsilankymą pas pasirinktą chirurgą. Vis dėlto būna ir tokių atvejų, kai nosis tarsi „paskęsta“ veide, nes yra neproporcingai maža ir darko bendrą vaizdą. Kai norima padidinti nosį, dalis kaulo ar kremzlės gali būti persodinama iš kitos kūno vietos, pavyzdžiui, alkūnės, šonkaulių arba ausies, jeigu norima persodinti kremzlinį audinį.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close