Prienų rajono ir Birštono savivaldybės sutarė dėl bendradarbiavimo „Tūkstantmečio mokyklų“ projekte

   Vasario 8 d. Savivaldybėje vyko pasitarimas su Birštono savivaldybės atstovais dėl dalyvavimo ilgalaikės švietimo pažangos programos „Tūkstantmečio mokyklos“ projekte. Pasitarime dalyvavo Prienų rajono ir Birštono savivaldybių merai A. Vaicekauskas ir N. Dirginčienė, administracijų direktorės J. Zailskienė ir J. Tirvienė, mero patarėja A. Dargužienė, savivaldybių švietimo vadovai R. Zailskas ir J. Jablonskienė.
   „Tūkstantmečio mokyklų“ projekte gali dalyvauti savivaldybės, kuriose mokosi daugiau nei 1000 mokinių. Mažosios, kuriose yra mažiau mokinių, gali sutelkti pajėgumus ir dalyvauti su kitomis savivaldybėmis. Tuo tikslu ir vyko dviejų kaimyninių savivaldybių pasitarimas, kuriame priimtas principinis susitarimas dėl bendradarbiavimo, teikiant paraišką pirmame etape ir įgyvendinant projektą.

Prienų r. sav. informacija

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close