Prienų maltiečiai dėkoja už paramą

Sausio 7 d. baigėsi paramos akcija „Maltiečių sriuba“.

              Prienų maltiečiai nuoširdžiai dėkoja „Ąžuolo“ progimnazijos bendruomenei ir lopšelio-darželio „Saulutė“ kolektyvui, organizavusiems kalėdines paramos akcijas ir skyrusiems surinktas lėšas maltiečių globojamiems senoliams paremti. Tariame ačiū leidyklai „Jūsų Flintas“, skyrusiai pinigų sumą Prienų maltiečiams. Dėkojame ūkininkui Vidmantui Rasimui, kuris mūsų globojamiems senoliams dovanojo medaus.

              Šiais metais Prienų eglės įžiebimo šventėje vyko akcija „Dovanoti gera“. Džiugu, kad tiek daug miesto žmonių, organizacijų prisijungė prie akcijos. Prienų maltiečiai kartu su kalėdiniais sveikinimais nunešė ir jūsų dovanas, o su dovanomis ir dalelę įdėtos meilės ir širdies šilumos… Atrodo, kiek nedaug reikia, kad pradžiugintum kitą žmogų, kad pažadintum viltį, jog jis nepamirštas ir reikalingas…

         Dėkojame kiekvienam, kas prisidėjote savo auka. Parama mums nepaprastai svarbi, nes paaukotos lėšos bus skirtos padėti mūsų globojamiems senoliams VISUS 2022-uosius metus. Tik jūsų dėka galime tęsti svarbų ir prasmingą darbą – globoti ir remti maistu skurstančius senus ir ligotus žmones. Ačiū, kad išgirdot, kad atjautėt. Jūsų gerumas paliečia vargstančiųjų širdis, o mus – savanorius motyvuoja maksimaliai atliepti senolių poreikius, pateisinti jų lūkesčius.

              Ačiū už pasitikėjimą, už dosnumą. Visi kartu mes esame atsakinga ir jautri bendruomenė!

  MOPT Prienų grupės vadovė  Lina Suchorukovienė

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close