Ką žinote apie Atvirą jaunimo erdvę „Prienas“ ir jų veiklas? Ar reikalingi tokie projektai?

Marius Dudinskas:

Žinau mažai, bet manau, kad bet kokia veikla, kuria susidomi ir dalyvauja jauni žmonės, ypač nepilnamečiai, yra reikalinga. Jei jaunimas ateina, vadinasi, jiems įdomu. Džiaugiuosi ir jaunimu, ir tais, kurie tokias veiklas organizuoja. Tik visuomenė gal per mažai apie juos žino. Pavyzdžiui, aš žinau tik apie parodas: tą, kuri buvo lauke, mačiau, o apie kitą – girdėjau.

Marija Vyšniauskienė:

Apie tai, kad Kultūros centre veikia jaunimo organizacija, nesu girdėjusi, tik parodą, kuri buvo pristatyta lauke, mačiau, bet tąkart nežinojau, kieno ten fotografijos. Manau, kad labai gerai, jei jaunimas ne gatvėmis trainiojasi, o turi kur susirinkti ir ką veikti. Juk dabar dauguma jaunų žmonių laiką leidžia į telefonus galvas sukišę arba rūko pakampėse. Apie tai, kad nemokamai visi gali ateiti, turi sužinoti kuo daugiau jaunimo. Gal dar daugiau susidomės.

Albina:

Žinau, kad Kultūros centre renkasi jaunimas, bet apie jų veiklą mažai ką žinau. Tik parodą, kuri buvo eksponuojama lauke, mačiau. Gal jaunimas internetu vieni su kitais ir pasidalina, bet mes, kurie „facebookų“ neturim, mažai ką apie tą Atvirą jaunimo erdvę ir žinome. Manau, kad jei jaunimas renkasi, vadinasi, jiems patinka. Tai labai gerai. Daug jėgų darbuotojai turi įdėti, veiklų visokių prigalvoti, kad jaunimui būtų patrauklu. Jaunimas turi turėti, kur rinktis, kur susitikti su bendraamžiais, nes, kai neturi kuo užsiimti, tai užsiima tuo, kas draudžiama, kas nesaugu.

Vasara Gruodytė:

Aš nemažai žinau apie Atviros jaunimo erdvės veiklas, nes pažįstu ten dalyvaujančių žmonių. Manau, kad jų veiklos labai įdomios. Pati ketinu bent jau nueiti ir susipažinti iš arčiau, tačiau vis pritrūksta laisvo laiko, nes mokausi dar ir Meno mokykloje. Manau, kad jų veiklos patrauklios. Ir dauguma mano bendraamžių taip pat žavisi jų aktyvumu, iniciatyvumu. 

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close