Namų apsaugos sistemos: nuo ko priklauso jų kainos?

Daugelis žmonių sako, kad namai turi būti ne tik maloniausia, bet ir saugiausia vieta pasaulyje. Ir  tikrai negalima nepritarti tokiam požiūriui. Tačiau tuo pat metu netrunkama susidurti ir su kitais klausimais, pavyzdžiui,  kaip tą saugumą užtikrinti? Gera žinia ta, kad norintieji, jog jų namai taptų ypač saugia vieta, tikrai turi iš ko pasirinkti. Vienas sprendimų – namų apsaugos sistemos. Susidomėjusieji šiuo pirkiniu, netrunka pastebėti, kad kainos labai smarkiai skiriasi. Tad natūraliai kyla ir dar vienas klausimas – kas lemia tokius kainų skirtumus? Apžvelkime. 

Komplektacija

Vos tik pradėsite domėtis namų apsaugos sistemomis, netruksite pastebėti, kad jų komplektacijos yra labai skirtingos. Ypač sudėtingos namų apsaugos sistemos pasižymi ir didelėmis komplektacijomis. Ir kuo ji yra didesnė, tuo paprastai brangiau kainuoja ir namų apsaugos sistema.

Ar montavimo darbai bei medžiagos yra įskaičiuotos į pasiūlymo kainą?

Verta pabrėžti, kad dar viena priežastis, dėl kurios apsaugos sistemos namams pasiūlymų kainos labai skiriasi, yra montavimo darbų bei medžiagų įskaičiavimas. Klijuojamų lovelių kabeliams montavimas, magnetinio daviklio montavimas, dūminio/temperatūrinio daviklio montavimas bei pajungimas, tai – tik keli iš daugelio darbų, kuriuos būtina atlikti. Ir jei visa jau bus įskaičiuota į pasiūlymą kainą, tai, kad ji tikrai bus aukštesnė.

Laidinė ar belaidė?

Kaip žinia,  namų apsaugos sistemos gali būti laidinės arba belaidės. Dėmesį verta atkreipti į tai, kad belaidžių namų apsaugos sistemų montavimas yra paprastesnis ir greitesnis, o naudotis jomis – patogiau. Tačiau visa tai lemia ir šiek tiek aukštesnė jų kainą, lyginant su laidinėmis sistemomis. 

Na, o pabaigai belieka tik pastebėti, kad namų apsaugos sistemoms gali būti taikomos akcijos. Jų metu, galite įsigyti net su keliasdešimties procentų nuolaidą. Tad jei jus sudomino tam tikras įrenginys, tačiau esamu momentu jo kaina pasirodė per aukšta, pats metas pasidomėti išpardavimais. Kita vertus, svarbu akcentuoti, kad pinigų suma kurią išleisite šiam tikslui, net neturėtų būtų vadinama išlaidomis. Tai – prasminga ir taikli investicija siekiantiems savo namų saugumo.

Daugiau informacijos rasite čia: https://komanda.lt/namu-apsaugos-sistemos/

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close