VISKAS APIE SANDĖLIŲ NUOMĄ VILNIUJE

Viena iš svarbiausių logistikos veiklų – tai gerai valdomas sandėliavimas, kai esamu laiku galima stebėti prekių bei žaliavų pirkimą ir gavimą, jų vietą tiekimo tinkle. Be to, didelę reikšmę turi ir turimų atsargų valdymas, nuo ko priklauso sėkminga įmonės veikla ir geras pelnas, kas padeda susigrąžinti į verslą įdėtas lėšas. Sandėlių nuomos paslaugos dėka verslo subjektams padidėja konkurencinis pranašumas, atsiranda daugiau šansų ir toliau plėtoti sėkmingus sandorius, susietus su importu ir eksportu, susirasti sau tinkamą nišą tarptautinėse rinkose.

Kokios būna sandėlių nuomos rūšys?

Sandėlių nuoma būna dvejopa – skirta arba fiziniams, arba juridiniams asmenims. Fiziniams asmenims išnuomojami sandėliai įprastai būna nedidelio ploto, nes jie dažniausiai pasitarnauja tada, kai asmeniui savo namuose turimos vietos nebepakanka sandėliuoti nenaudojamiems daiktams. Tada jam verta pasirinkti jam patikimą įmonę, kuri užsiima sandėlių nuoma ir suteikia klientui galimybę sandėlyje laikyti tiek daiktų, kiek prireikia.

Juridiniams asmenims dažniausiai reikalingos didelės, įvairiems kroviniams, kuriems laikyti kartais būtinos ir specialius poreikius atitinkančios patalpos. Jeigu verslas yra naujai pradėtas, verslininkui neverta įsigyti nuosavus sandėlius, verčiau turimas lėšas investuoti į tolimesnę veiklos plėtrą. Tad šiuo atveju labai puikiai pasitarnauja sandėlių nuomos paslauga, nes jos teikėjai tikrai garantuoja, kad jų sandėliuose laikomais kroviniais ar prekėmis bus kaip reikiant pasirūpinta.

Kokia nauda iš sandėlių nuomos paslaugos?

Pagrindinė sandėlių nuomos paslaugos naudingumo priežastis yra ta, kad įprastai ją dažniausiai siūlo logistika užsiimančios bendrovės. Šiuo atveju paslaugos teikėjas pasirūpina ne tik sandėlio nuoma, bet ir jame laikomų prekių pervežimu, reikiamos dokumentacijos parengimu bei kitais svarbiais reikalais. Be to, klientui garantuojamas paties aukščiausio lygio aptarnavimas. Jis gali pasirinkti sandėlį patogiausioje jam vietoje, jo darbuotojai pasirūpins saugoti patikėtų prekių iškrovimu bei pakrovimu į transporto priemones. Nuomojamuose sandėliuose yra įrengta patikima apsaugos sistema, taip pat visur veikia ir priešgaisrinės apsaugos priemonės. Esant reikalui, būna reguliuojama ir patalpų vidaus oro temperatūra. Tai leidžia sandėliavimui jūsų patikėtas prekes saugiai laikyti tiek, kiek prireikia.

Visa jus dominanti informacija apie sandėlių nuomos paslaugas Vilniuje yra paskelbta internete:  https://www.vtranzitas.lt/sandeliu-nuoma-vilniuje.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close