Už nuoširdų darbą padėkojo neįgaliųjų organizacijų ir skyrių pirmininkams

Metams baigiantis visame rajone vyksta daug įvairių renginių – įžiebiamos eglutės, rengiami padėkos vakarai, bendruomeninės šventės. Deja, dauguma jų vyksta arba trumpai, arba virtualiai. Vienas iš jų – tradicinis prieššventinis Savivaldybės vadovų ir rajono neįgaliųjų organizacijų bei skyrių pirmininkų susitikimas.
   Gruodžio 10-ąją vykusio prieššventinio susitikimo metu Savivaldybės vadovai pasveikino su praėjusia Tarptautine neįgaliųjų diena ir perdavė nuoširdžius palinkėjimus visoms neįgaliųjų bendruomenėms, padėkojo už partnerystę, bendradarbiavimą, nuoširdų darbą, teikiant paslaugas neįgaliems rajono žmonėms.
   Savivaldybės meras Alvydas Vaicekauskas džiaugėsi neįgaliųjų bendruomenių veikla ir pakvietė toliau bendradarbiauti, stengtis pamatyti ir suteikti pagalbą kiekvienam žmogui, kuriam jos reikia, linkėjo, kad kitais metais aplenktų visos negandos, o susitikimai vyktų gyvai.
   Administracijos direktorė Jūratė Zailskienė taip pat pasidžiaugė neįgaliųjų organizacijų iniciatyvomis, bendruomenių puoselėjamomis tradicijomis. Direktorė padėkojo aklųjų ir silpnaregių bendruomenei už keletą metų iš eilės puošiamas savivaldybės administracijos pastato erdves, rajono neįgaliųjų bendruomenei už surengtą gražią bendrystės šventę vasarą Šilavoto davatkyne, apgailestavo, jog dėl šiandieninės situacijos neįvyko sergančiųjų diabetu bendruomenės renginys, taip pat ir kitų organizacijų suplanuoti renginiai. Kviesdama toliau dalintis rūpesčiais ir džiaugsmais, direktorė pažymėjo, kad Savivaldybė stengiasi išgirsti neįgaliuosius, įsiklausyti į jų lūkesčius. Per pastaruosius keletą metų buvo suteiktos naujesnės, erdvesnės patalpos žmonių su regėjimo bei klausos negaliomis organizacijoms, Savivaldybė padeda išlaikyti rajono neįgaliųjų organizacijai paskirtą autobusėlį, ruošia naujas patalpas Jiezno žmonių su negalia sąjungai.
   Už vienijančią veiklą, į kiekvieną darbą įdedamą meilę ir šilumą neįgaliųjų organizacijų ir skyrių pirmininkams dėkojo, palaikymo, vienybės, tikėjimo bei gražių ateinančių švenčių visiems taip pat linkėjo mero pavaduotoja Loreta Jakinevičienė, administracijos direktoriaus pavaduotojas Algis Marcinkevičius.
   Prie visų sveikinimų prisijungė ir Socialinės paramos ir sveikatos skyriaus vedėja Sandra Mekionienė. Vedėja pristatė naująją Jiezno žmonių su negalia organizacijos pirmininkę Virginiją Pempienę, trumpai apžvelgė organizacijų veiklą, pasidžiaugė nevyriausybinių neįgaliųjų organizacijų dalyvavimu socialinės reabilitacijos paslaugų neįgaliesiems projektų veiklose, palinkėjo darnaus bendradarbiavimo ir augimo iki vieningos ir stiprios nevyriausybinės organizacijos, kurios paslaugos būtų kokybiškos ir pasiekiamos kiekvienam neįgaliajam.
   Neįgaliųjų organizacijų pirmininkai pasidalino savo darbo kasdienybe, rūpesčiais ir džiaugsmais, padėkojo Savivaldybei už jaučiamą palaikymą, paramą, gerinamas sąlygas.  
   Atsisveikindami susitikimo dalyviai vieni kitiems palinkėjo sveikatos, sėkmės, susitelkimo, daug prasmingos veiklos bei džiugių artėjančių švenčių nuotaikų.

Prienų r. savivaldybės informacija

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close