Kvietimas teikti kandidatūras į Želdynų ir želdinių apsaugos, priežiūros ir tvarkymo komisiją

Atsižvelgdami į Lietuvos Respublikos želdynų įstatyme išdėstytas nuostatas, kviečiame asmenis raštu pareikšti iniciatyvą dalyvauti Želdynų ir želdinių apsaugos, priežiūros ir tvarkymo komisijos veikloje ir tapti jos nariais.

Želdynų ir želdinių apsaugos, priežiūros ir tvarkymo komisijos nariais gali būti savivaldybės tarybos nariai, valstybės tarnautojai, gyvenamųjų vietovių bendruomenių atstovai – seniūnaičiai, išplėstinės seniūnaičių sueigos deleguoti atstovai, bendruomeninių organizacijų ir asociacijų ar kitų viešųjų juridinių asmenų (išskyrus valstybės ar savivaldybės, jų institucijų įsteigtus juridinius asmenis), kurie įsteigti teisės aktų nustatyta tvarka ir skatina aplinkos apsaugą, atstovai, savivaldybės gyventojai.

Komisijos darbas vyks darbo dienomis nuo 8.00 iki 17.00 val. Prašymus prašome teikti iki 2021 m. gruodžio 17 d. 10 val. el. p. administracija@prienai.lt. Prašyme nurodykite vardą, pavardę, telefono numerį ir kam atstovaujate.

 Prienų r. sav. informacija

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close