Patarimai, kaip šaltuoju metų laiku apsisaugoti nuo šalčio ir vis tiek atrodyti stilingai

Iš pirmo žvilgsnio gali pasirodyti, jog žiemą atrodyti gražiai ir madingai beveik neįmanoma. Tačiau tai tikrai nėra tiesa! Nors šaltuoju metų laiku ir turime atsisakyti įvairių suknelių atvira nugara ar plonos medžiagos drabužių dėl šilumos, tačiau sukurti gražų įvaizdį tikrai galima. Kaip tik šiame straipsnyje aptarsime, kaip šaltuoju metų laiku reikėtų saugotis nuo šalčio, kad vis tiek atrodytume stilingai. 

Pasirūpinkite žieminiais batais

Net jei turite vos vieną porą žieminių batų, tai visai nereiškia, jog jie negali tikti prie visų drabužių derinių. Jei nenorite investuoti į daugiau kaip vieną porą jų, rekomenduojame rinktis klasikinį modelį, kuris tiktų bene prie visko. Kerziniai Diavolesa.lt aulinukai kaip tik yra vienas iš tokių variantų. Jie tiks ne tik prie džinsų, bet ir prie įvairių suknelių ar sijonų. Žinoma, rinkdamiesi batus žiemai, turėkite omenyje, jog būtų puiku, jei jie būtų apie 0,5 dydžio didesni nei įprastai. Kam to reikia? Atsakymas gana paprastas – tuomet galėsite be problemų mūvėti storesnes, šiltesnes kojines, kurios tikrai pridės papildomos šilumos. Be to, nusipirkę naujus batus, nepamirškite jų tinkamai impregnuoti!

Turėkite kelias žiemines striukes

Jei su viena batų pora išsiversti žiemos sezonu tikrai įmanoma, su viena striuke – ne taip lengva, ypač jei norite atrodyti įdomiai ir stilingai. Patariama turėti bent dvi skirtingo stiliaus striukes, skirtas žiemos sezonui, tam, kad galėtumėte lengviau jas priderinti prie savo likusios aprangos. Vienu iš variantų gali būti dabar taip madinga oversized, pūsta striukė, kuri puikiai tiks kasdienai. Kitą viršutinį rūbą rinkitės kiek elegantiškesnį, pavyzdžiui, klasikinį šiltą paltą, kurio sudėtyje būtų vilnos. Juo galėsite pasipuošti, eidama į įvairius renginius, susitikimus ar šventes. Tokiu būdu sukursite du visiškai skirtingus įvaizdžius, leidžiančius neapsiriboti tik vienu drabužių stiliumi bei sukurti harmoningą bendrą vaizdą. 

Nepamirškite aksesuarų

Galbūt nustebsite, tačiau aksesuarai yra labai galingas įrankis, galintis kiekvieną įvaizdį visiškai transformuoti iš niekam neįdomaus į tokį, kuris trauks aplinkinių žvilgsnius. Todėl, jei dar neturite, įsigykite tokius žiemai skirtus aksesuarus kaip kepurę, šaliką ir pirštines. Jie visi tikrai neturi būti pasiūti iš tos pačios medžiagos, dabar net yra laikoma, jog stilingiau atrodo tie drabužių deriniai, kur aksesuarai nėra vienodos spalvos, o tik panašių atspalvių. Be abejo, vietoje įprastos beanie stiliaus kepurės galite rinktis vilnonę skrybėlę, kuri galbūt nesuteiks tiek daug šilumos, tačiau tinkamai suderinus atrodys be galo madingai. 

Taigi, nors visi šie pirkiniai yra gana svarbūs, tačiau pirmiausia rekomenduojama pasirūpinti žieminiais batais tam, kad galėtumėte jaustis kaip įmanoma komfortabiliau, atėjus šaltiems orams. „Batų Skveras“ siūlo itin didelį šių batų pasirinkimą, tad, jei ieškote avalynės, kuri būti graži ir pasižymėtų geru kainos ir kokybės santykiu, būtinai užsukite pasižvalgyti!

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close