Penkių vaikų šeima liko be būsto

Lapkričio 20 d., šeštadienio, vakarą Jiezną paženklino skaudi nelaimė. Ugnies liežuviai per keletą akimirkų sunaikino jaunos šeimos būstą su beveik visu turtu. Be stogo virš galvos liko penki šeimos vaikai, o į šį pasaulį jau skubinosi ir šeštasis. Deja, po poros dienų paaiškėjo, jog šeimą ištiko ir antroji nelaimė – dėl gaisro sukelto išgąsčio besivystanti gyvybė užgeso.

S. Dariaus ir S. Girėno g. stovėjęs namas ilgus metus buvo užuovėja čia su šeima dabar gyvenančios Erikos Norkevičienės tėvams. Užuovėja jis buvo ir penkiems Erikos bei jos vyro vaikams. Vaikams buvo įrengti jaukūs kambariai, kurie dabar jau yra nebegyvenami.

Nutikus nelaimei atsirado labai daug geros širdies žmonių, kurie paaukojo daiktų ir rūbų. Sekmadienį, tuoj pat po nelaimės, gerų žmonių dėka prasidėjo ir namo tvarkymas, tačiau dar reikės palaukti, kol jis bus atstatytas.

Pasak Erikos, atstatymo darbams prireiks išties nemažai jėgų, laiko ir, žinoma, finansinių išteklių.

Galintys ir norintys padėti šeimynai kviečiami pagelbėti piniginėmis aukomis į Erikos banko sąskaitą LT467300010094970376, gavėjas – Erika Norkevičienė. Pavedimo paskirtyje rašykite: Auka nukentėjus nuo gaisro.

Norintys pasiūlyti pagalbą ar prisidėti prie būsto atkūrimo gali kreiptis telefonu 8 672 46496.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close