Dujų nuotėkis ir sprogimas atėmė namus

Spalio pabaigoje ankstyvą rytą Kazlų Rūdos gyventojus pažadino galingas sprogimas. Marijampolės gatvėje stovinčiame name, kol šeimininkai miegojo, nutekėjo dujos. Rytą, kaičiant arbatą, įvyko sprogimas. Sprogimo banga išvertė sieną, į gatvę išsvaidė langus, duris, įvairius daiktus. Sprogimo metu kilo ir gaisras. Ugnis per kelias akimirkas pasiglemžė visą namą ir jame buvusį turtą. Tą rytą namuose buvo keturi žmonės. Vienas jų dėl sunkių nudegimų gydomas ligoninėje.

Sprogimo iš lovų išversta šeima liko be pastogės ir be daiktų. Šiuo metu šeima rado laikinąjį būstą, tačiau sukurti naują gyvenimą, įsirengti naują pastogę reikės daug jėgų. Kaip minėjo sudegusio namo savininkė, atsirado daug gerų žmonių, kurie nori padėti daiktais, tačiau tokios pagalbos ji priimti kol kas negali, nes neturi kur viską laikyti. Galintys ir norintys pagelbėti šeimai, kad ji vėl turėtų savo namus, galėtų tai padaryti piniginėmis aukomis.

Aukas galima pervesti:
Laimutė Barauskienė
LT407044000937616416
Pervedimo Paskyra BŪTINA! – AUKA SUDEGUS NAMAMS

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close