Prieš šventes atnaujintoje „Iki“ Prienuose pirkėjų laukia gausus asortimentas

Aktyviai rekonstrukcijos ir plėtros planus įgyvendinantis prekybos tinklas „Iki“ ketvirtadienį Prienuose, adresu Stadiono g. 2, atidarė atnaujintą parduotuvę. Rekonstruotoje parduotuvėje, siekiant pirkėjams pasiūlyti platesnį prekių asortimentą ir didesnę pasiūlą, išplėsti kai kurie skyriai. Į parduotuvės atnaujinimą investuota beveik 581 tūkst. eurų.

„Nuolat atnaujiname „Iki“ parduotuves, kad užtikrintume malonią apsipirkimo patirtį. Kruopščiai suformuojame asortimentą, ypač prieš šventes, kad kiekvienas pirkėjas rastų jo poreikius atitinkančius produktus ir prekes. Atnaujintoje parduotuvėje yra didelė visų prekių kategorijų įvairovė – nuo gausaus šviežių produktų iki bakalėjos prekių. Taip pat investuojame ir į technologinius sprendimus“, – sako Lina Muižienė, prekybos tinklo „Iki“ vykdomoji direktorė.

Renovuotoje parduotuvėje itin išplėstas šviežių vaisių ir daržovių skyrius. Vietoje ruošiamą produkciją ir jos šviežumą vertinantiems pirkėjams siūloma dar daugiau čia kepamos šviežios duonos ir bandelių rūšių.

„Iki“ parduotuvė Prienuose užima 501 kv. plotą. Pirkėjų patogumui įrengtos 2 paprastos ir 3 „Iki Bitutė“ savitarnos kasos, kurios skubantiems pirkėjams leis apsipirkti greičiau ir patogiau, išvengiant papildomų kontaktų. Lankytojams parduotuvė bus atvira kasdien nuo 8 iki 21 val.

Parduotuvė atnaujinta remiantis šiuolaikiška „Iki“ standarto koncepcija, kuri apima prekybos vietų išvaizdą, išplanavimą, naudojamą įrangą ir viską, kas pagerina pirkėjų patirtį.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close