Partneriai aptarė naujas bendradarbiavimo galimybes

Nemuno kilpų regioninio parko direkcijos iniciatyva prie bendro stalo aptarti prasidėjusį turizmo sezoną susėdo partneriai: Birštono turizmo centro, Birštono muziejaus ir Nemuno kilpų regioninio parko direkcijos atstovai. Tai pirmas toks susitikimas, kurio metu buvo aptarti kiekvienos įstaigos planai, rengiami renginiai, nauji maršrutai, turistams teikiamos paslaugos. Tik kartu bendradarbiaujant ir siekiant vienodų tikslų galima pasiekti optimaliausią rezultatą.

Susitikimo metu buvo aptarti maršrutai, kuriuos atvykstantiesiems į Birštoną gali pasiūlyti turizmo centras arba Nemuno kilpų regioninio parko direkcija. Aptartos edukacinės programos, šiuo metu vykdomos muziejuose, pasitarta, kokias naujas programas reikėtų sukurti, kaip atvykstančiuosius labiau sudominti dabartinėmis. Toks bendras darbas atvykstantiems turistams suteikia daugiau galimybių pažinti kurortą ir gerai praleisti laiką. Į kurortą atvyksta turistų, norinčių čia švęsti šventes ir tuo pačiu susipažinti su kurorto istorija. Tai rodo, kad atsiranda naujų švenčių šventimo tradicijų.

Nemuno kilpų regioninio parko direkcijos Birštono lankytojų centras sezono metu dirba šeštadieniais ir sekmadieniais ir kiekvieną šeštadienį 15 val. nemokamai rodo dokumentinį filmą „Kur Nemunas vingiuoja”.

Šis partnerių susitikimas buvo pirmasis, tačiau ne paskutinis. Pasibaigus sezonui jie vėl rinksis prie bendro stalo pasidžiaugti bendradarbiavimo rezultatais, aptarti ateities planus, nes kiekvienas naujas sezonas visada iškelia naujus iššūkius.

 

Nemuno kilpų regioninio parko direkcijos informacija

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close