Šiaurės šalių literatūros savaitė Ašmintoje

Lapkričio 17 dieną Ašmintos daugiafunkciame centre vyko Šiaurės šalių literatūros renginiai. Šiais metais garsinių skaitymų renginių tema „Svajonės ir ilgesys Šiaurėje“. Ryte vyko garsiniai skaitymai „Auštant“, kuriame dalyvavo Ašmintos pradinio ugdymo skyriaus mokiniai, klausėsi ištraukos iš knygos „Perlų ieškotoja“ ir piešė piešinius tema „Knygoje atrasta svajonė“, vaišinosi Grenlandiškomis „palaannguit“ spurgomis.

 Vakarėjant vyko garsiniai skaitymai „Sutemos“ vyresniesiems bibliotekos lankytojams, jie klausėsi ištraukos iš knygos „Katarina“, vyko diskusija knygoje gvildenama tema apie žmonių tarpusavio santykius, vaišinosi arbata ir šiaurietiškomis vaišėmis „Farerų obuolių pyragu“.

Ašmintos bibliotekos bibliotekininkė, Rasa Šiugždinienė

Ašmintos laisvalaikio salės renginių organizatorė, Rima Vilkienė

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close