Kodėl verta investuoti į termovizinius tyrimus?

Termoviziniai tyrimai – tai tik vienas iš daugelio pasirinkimų, kurį šiandien galime rinktis. Tačiau, kaip suprasti, ar termoviziniai tyrimai yra tai, ko jums reikia? Kad pinigai nebūtų išleisti netikslingai ir, kad jie taptų naudinga investicija, verta iš anksto pasidomėti, kokiais atvejais termoviziniai tyrimai yra geriausias pasirinkimas. 

Jūsų užsakymu buvo pastatytas pastatas, tačiau nesate tikri dėl jo šilumos izoliacinių savybių

Labai dažnai nutinka taip, kad pateikus individualų užsakymą, t.y., šiuo atveju užsakius pastatyti namą, užsakovams norisi atliktą darbą įvertinti ne tik plika akimi, bet ir sužinoti tam tikras, itin tikslias technines detales. Ne išimtis yra ir pastato šilumos izoliacinės savybės. Tad, jei norite sužinoti ar darbas buvo atliktas kokybiškai ir ar pastatas pasižymi puikiomis izoliacinėmis savybėmis, termoviziniai tyrimai yra pats geriausias pasirinkimas.

Jei planuojate įsigyti būstą

Termoviziniai tyrimai yra puikus pasirinkimas dar ir tuo atveju, jei jūs planuojate įsigyti būstą. Dėmesį verta atkreipti į tai, kad didelė dalis žmonių daro svarbią klaidą: jei jiems patinka koks nors būstas, tai įvertinę tokius rodiklius, kaip vieta, kaina ar interjero bei eksterjero sprendimai, jį įsigyja. Tačiau nereikėtų pamiršti įvertinti ir dar vieno dalyko. Tai – šilumos izoliacinėmis savybės: gali būti, kad jos yra labai paprastos ir teks paskirti nemažai lėšų, norint jas pagerinti, padidinti pastato sandarumą bei optimizuoti išlaikymo kaštus. Taigi, būtent termoviziniai tyrimai ir padės sužinoti, kokios yra jus dominančio pastato  šilumos izoliacinės savybės. 

Taigi, apibendrinant belieka tik pridurti, kad termoviziniai tyrimai yra puikus pasirinkimas tuomet, jei jūsų užsakymu buvo pastatytas pastatas ir jūsų norite įvertinti, ar darbas buvo atliktas kokybiškai, o taip pat – norite sužinoti, ar pastatas pasižymės puikiomis šilumos izoliacinėmis savybėmis ir, ar neliko sandarių vietų, ar nebus dideli išlaikymo kaštai. Na,  ir taip pat, termoviziniai tyrimai turėtų būti atliekami ir tuomet, jei jus sudomino tam tikras būstas ir planuojate jį įsigyti – po tyrimų paaiškės, ar neteks daug lėšų skirti pastato šilumos izoliacinėms savybėms pagerinti. 

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close