Su naujagimiu rankose: nesustabdė pomėgio ir tapo viena sėkmingiausių Lietuvoje

Karolina Strolytė yra įkvepiantis pavyzdys, kad naujagimis – visai ne kliūtis tęsti sėkmingą veiklą. Ji vos prieš 9 mėnesius pradėjo konsultuoti apie kosmetiką ir jau yra įvertinta kaip viena sėkmingiausių konsultančių Lietuvoje. Apdovanojimą už tokius pasiekimus Karolina atsiėmė su 5 savaičių naujagimiu glėbyje.

Moters rankose ne tik naujagimis, apdovanojimas, bet ir auganti komanda. Ji šiuo metu koordinuoja daugiau nei 40 žmonių veiklą – jiems pataria, kaip sėkmingai vykdyti konsultanto veiklą.

„Tai ką darau yra lyg pomėgis – man patinka bendrauti, todėl be galo mėgstu dirbti su žmonėmis. Dar daugiau, ši veikla susijusi su daugeliu moterų, taip pat ir man mielais dalykais – kosmetika, aksesuarais ir naujomis pažintimis”, – vardija Karolina.

Kita vertus, moteriai neužteko vien tik tokios veiklos, todėl ji subūrė konsultantų komandą ir dabar koordinuoja jų veiklą bei pardavimus.

„Esu skaičių žmogus, tad pardavimai mane lydi visą gyvenimą. Drąsiai nėriau į pardavimo lyderės veiklą, nors tai ir reikalauja daugiau atsakomybių. Mane sužavėjo, kad laiko prasme ši veikla nėra įpareigojanti – galiu skirti tiek valandų kiek pati noriu, o auginant mažus vaikus tai ypač svarbu”, – pasakoja pašnekovė.

Prisijungia ir vyrai

Pasak moters, kosmetikos kompanijos „Avon“ konsultanto veikla sudomina labai skirtingus žmones.

„Mane kasdien stebina, kokie įvairūs žmonės pradeda prekiauti „Avon” kosmetika. Jaunos mamos, tokios kaip aš, studentės, o labai dažnai ir dirbančios studentės, karjeros siekiančios moterys bei namų šeimininkės. Beje, ne tik moterys, savo komandoje turiu konsultantą vyrą, kuris kiekvieną mėnesį vienas pirmųjų pateikia užsakymą”, – šypsosi Karolina.

Pašnekovė pastebi, kad žmonės konsultanto veiklą išbando dėl įvairių priežasčių: galimybės įsigyti kosmetiką su nuolaida ir gauti užsakymus nuo 15 Eur greitai ir nemokamai tiesiai į savo namus bei įvairių staigmenų ir papildomos uždarbio galimybės.

Motyvuoja nemokami mokymai

Ji priduria, kad dirbant su komanda netrūksta laisvės ir kūrybiškumo. Šią veiklą Karolina planuoja taip, kaip jai pačiai patogu ir atrodo geriausia. Taip pat netrūksta mokymų ir pagalbos, kaip dirbti su komanda.

Moteris ypač džiaugiasi virtualiais mokymais: „Augindama mažus vaikus namuose, labai vertinu galimybę dalyvauti mokymuose nuotoliniu būdu ir taip papildyti savo žinių bagažą. Labai skatinu mokymuose dalyvauti ir savo komandos narius, nes jų metu galima išgirsti ne tik naudingos informacijos, bet ir gauti dovanų.

Visgi pašnekovei labiausiai įsimena gyvi mokymai, kuriuose dalyvauti su mažais vaikais jai taip pat nėra kliūtis.

„Geriausiai prisimenu prieš metus vykusius visos dienos mokymus, kuriuose dalyvavau kartu su savo 10 mėnesių dukra Barbora. Mokėmės, kaip savo komandos narius paskatinti suburti savo komandą. Šie mokymai padėjo pastebėti, kurie žmonės yra talentingi užsiimti tokia veikla“, – pasakoja Karolina.

Nesustabdė net karantinas

Paklausta, kaip sekėsi veiklą vykdyti karantino metu, pašnekovė nedvejodama atsako, kad laiką namuose išnaudojo ypač produktyviai.

„Karantino metu konsultanto veikla persikėlė į socialinius tinklus – rengiau konkursus „Facebook“, „Instagram“, net pradėjau kurti „TikTok“ video turinį. Supratau, kad net ir neišėjus iš namų galima pasiekti labai daug žmonių. Šiuo laikotarpiu prie mano komandos prisijungė net 20 žmonių“, – džiaugiasi pašnekovė.

Šiandien moteris jau neįsivaizduoja kasdienio gyvenimo be „Avon“ veiklos. Labiausiai ji džiaugiasi, kad būnant konsultante, jai nereikia vykti į kosmetikos parduotuves, ieškoti sau tinkamų gaminių ir rekomendacijų, nes visa tai ji daro pati: „Kas mėnesį išbandau naujoves, atsirenku, kokie gaminiai man tinka ir tada drąsiai juos rekomenduoju kitiems.”

Visgi labiausiai Karoliną džiugina naujos pažintys su pirkėjomis, naujomis komandos narėmis ir kitomis komandų koordinatorėmis gyvų ir virtualių renginių, mokymų metu.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close