7 galimybės atkurti bedantį žandikaulį

Ankstyvi senatvės požymiai ir skausmas veido srityje, pasikeitusi kalba, sutrikusi virškinimo funkcija. Tai tik kelios problemos, su kuriomis susiduria pacientai netekę daugumos ar visų dantų žandikaulyje. Ir nors išspręsti šias problemas nėra taip sudėtinga, dažniausiai sprendimą kažką keisti atidedame rytojui. Pagrindinė priežastis – baimė. Vieni bijo ilgai trunkančio ir skausmingo gydymo, kiti – kad tai tiesiog per brangu. Ir tik tie, kurie pasiryžta praverti klinikos duris, išgirsta, apie šiuolaikinį gydymą be skausmo ir visas jo galimybes, – sako Garliavos odontologijos centro vadovė Ilona Šimkevičienė.

Pradžia – nemokama asmeninė konsultacija

Pacientai, netekę daugumos dantų itin dažnai drovisi apsilankyti pas gydytoją ir savarankiškai bando ieško informacijos internete. Tai pirmoji klaida, kurią padarome. Gydytojas vertina ne pacientą, o jo problemą. Nesmerkia ir nekritikuoja, o bando suprasti ir rasti sprendimo būdą. Todėl kai kalbame apie sudėtingesnį odontologinį gydymą, visuomet rekomenduoju pradėti ne nuo skaitymo internete, o nuo asmeninės konsultacijos klinikoje. Juolab, kai ji nemokama, – pataria Ilona. Tai pirmasis, ir bene, svarbiausias odontologinio gydymo etapas. Jos metu ne tik įvertiname ir aptariame paciento problemą, bet ir sudarome konkretų gydymo planą. Jame nurodome visas būsimas procedūras, vizitų skaičių ir tikslią gydymo kainą. Šis planas – mūsų įsipareigojimas ir paciento garantija, kad tai, kas buvo suplanuota gydymo pradžioje, nepasikeis ir eigoje.

Graži šypsena po 1 savaitės

Visas bedančio žandikaulio implantacijos ir protezavimo procesas trunka apie 3 – 5 mėnesius, per kuriuos numatomi vidutiniškai 5 vizitai. Siekdami pacientams sukelti kuo mažiau diskomforto, visas reikalingas chirurgines procedūras, susijusias su dantų implantacija, stengiamės suplanuoti vieno vizito metu: esant poreikiui, pašaliname nereikalingus dantis, atliekame kaulo augmentaciją, įsriegiame implantus. Po savaitės įvertiname burnos būklę ir pacientui pageidaujant, pritvirtiname laikiną protezą, kuris gijimo laikotarpiu atrodo ir tarnauja kaip nuosavi dantys. Po 2-4 mėnesių, prigijus implantams, laikiną protezą pakeičiame dar gražesniais nuolatiniais dantimis.

Dantų implantacija taikant unikalią PRGF technologiją

Pacientus bijančius skausmo galime drąsiai nuraminti. 7 iš 10 apklaustų pacientų, kuriems Garliavos odontologijos centre buvo atlikta dantų implantacija, teigė, kad prieš procedūrą taip pat jautė įtampą ir baimę. Tačiau nei vienas nejautė skausmo dantų implantacijos metu. Be įprastinio nuskausminimo, dantų implantacijos mūsų klinikoje atliekamos taikant naujausią, unikalią PRGF technologiją. Jos dėka sumažiname ne tik pooperacinio skausmo bei uždegimo riziką, bet ir paspartiname pažeistų audinių gijimą, pirminių jų funkcijų atstatymą. Greitesnis gijimas – trumpesnis gydymo laikas.

7 kainos atžvilgiu skirtingi gydymo variantai

Tam, kad atkurtume vieno žandikaulio dantis pakanka įsriegti vos 2, 4 arba 6 implantus, ant kurių tvirtinamas fiksuotas protezas su 10 arba 12 dantų. Daugeliu atvejų, pacientas gali pasirinkti ne tik implantų skaičių, bet ir protezų rūšį (vientisas arba tilteliai) bei medžiagą, iš kurios jie bus pagaminti (plastikas arba cirkonio keramika). Galimybė rinktis, leidžia sudaryti tokį gydymo planą, kuris kainos atžvilgiu atitinka kiekvieno paciento individualius poreikius. Be kita ko, jei pacientas pageidauja mes sudarome visas sąlygas už suteiktas gydymo paslaugas atsiskaityti dalimis: trumpesniam laikotarpiui (10 mėnesių) be jokio pabrangimo arba ilgesniam laikotarpiui (72 mėnesiams) pasinaudojant lizingo paslauga.

Patirtis ir profesionalumas

Gydytojo patirtis ir kompetencija, vieni iš svarbiausių faktorių, nuo kurių priklauso dantų implantacijos sėkmė. Garliavos odontologijos centre visas chirurgines procedūras, įskaitant ir dantų implantaciją, atlieka profesorius | medicinos mokslų daktaras | burnos, veido ir žandikaulių chirurgas Gintaras Janužis.

10 METŲ GARANTIJA dantų implantacijai

Dantų implantacijai suteikiama 10 metų garantija. Neprigijus ar iškritus implantui, įsipareigojame nemokamai, įskaitant ir pakartotinę procedūrą, pakeisti nauju.

12 MĖNESIŲ GARANTIJA protezavimui

Cirkonio keramikos protezams suteikiama 12 mėnesių garantija. Skilus ar lūžus protezui, įsipareigojame nemokamai, įskaitant ir pakartotinę procedūrą, pakeisti nauju.

Garliavos odontologijos centras

S. Lozoraičio g. 1B, LT-53219 Garliava

Telefonas: +370 690 66636

El. paštas: info@goc.lt

www.goc.lt

Facebook | Instagram: Garliavos odontologijos centras

Implantuojantis gydytojas
Profesorius | Burnos, veido ir žandikaulių chirurgas  Gintaras Janužis
Protezuojantis gydytojas odontologas Šarūnas Vizgaitis

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close