Startuoja registracija tikslinėms verslo konsultacijoms gauti už 1 400 000 Eur

Verslumo ir eksporto plėtros agentūra „Versli Lietuva“ kviečia labai mažo, mažo ir vidutinio verslo atstovus nemokamai gauti tikslines verslo konsultacijas teisės, finansų, verslo strategijos, pardavimų ir rinkodaros temomis. Verslams konsultacijas teiks išoriniai verslus konsultuojantys profesionalai. Bendra konsultacijoms numatyta suma siekia net 1 400 000 eurų ir planuojama, jog iki šių metų pabaigos konsultacijomis pasinaudos bei savo verslo kompetencijas sustiprins daugiau nei 350 verslo atstovų. 

„Mažam ir vidutiniam verslui kaip niekad reikia paramos, tačiau šalia finansinių priemonių labai svarbu ir tinkamas informavimas bei edukacija. Ši konsultacijų pagalba – galimybė verslams įveikti iššūkius, judėti į priekį ir augti“, – kalba ekonomikos ir inovacijų ministrė Aušrinė Armonaitė.  

Verslai galės pasirinkti jiems aktualiausią verslo konsultacijų temą – teisės, finansų arba verslo strategijos, pardavimų ir rinkodaros – bei gauti net 20 valandų nemokamų profesionalių konsultacijų rūpimais klausimais. Verslininkai patys pasirinks jiems patogiausią konsultacijų būdą ir laiką, o konsultacijos galės vykti tiek gyvai, tiek nuotoliniu būdu. 

„Šios tikslinės verslo konsultacijos – tai profesionali, o svarbiausia, nuosekli ir individualizuota pagalba mažiems ir vidutiniams Lietuvos verslams. Konsultacijų tikslas – padėti verslams išspręsti konkrečias jų problemas, efektyvinti organizacinius procesus ir inicijuoti teigiamus pokyčius įvairiose srityse. Kompetencijų ugdymas, išorinė profesionali pagalba verslams – kelias į konkurencingų ir tvarių verslų augimą”, – pasakoja „Versli Lietuva“ Verslumo departamento direktorė Inga Juozapavičienė. 

Konsultacijų planas – pagal individualius verslo poreikius 

Siekiant gauti konsultacijas, verslams tereikės atlikti keletą paprastų žingsnių: užsiregistruoti, o gavus patvirtinimą, susitikti su konsultacijas teikiančiais profesionalais, aptarti juos dominančius verslo klausimus, problemas, kurias tikisi išspręsti gavę profesionalius patarimus. Kiekvienam verslo atstovui bus sudarytas individualus ir jo konkrečius poreikius atitinkantis konsultacijų planas bei paskirtas specialistas, geriausiai galintis suteikti reikiamą pagalbą.  

„Kiekvieno verslo poreikiai ir problemos individualios, todėl ir konsultacijų planai bus individualūs. 20 valandų tikslingo darbo su finansų, teisės ar verslo strategijos, pardavimų bei rinkodaros ekspertais tikrai gali priartinti įmonę prie trokštamų rezultatų“, – kalba I. Juozapavičienė. 

Verslininkams kiekvienoje pasirinktoje konsultacijų temoje numatomas platus potemių sąrašas: finansinės konsultacijos apims klausimus nuo įmonės finansinės situacijos vertinimo iki biudžeto sudarymo ir išteklių paskirstymo, teisinės konsultacijos padės verslininkams suprasti įmonės valdymo, intelektinės nuosavybės ar sutarčių teisės klausimus. Plačiausias konsultacijų potemių sąrašas bus prieinamas pasirinkusiems verslo strategijos, pardavimų ir rinkodaros konsultacijas: verslininkai galės konsultuotis nuo pardavimo plano, komunikacijos strategijos rengimo, e.prekybos klausimų iki žaliojo kurso ir žiedinės ekonomikos modelių taikymo.  

Verslo konsultacijas finansų klausimais teiks „Findep“ ir „MVP sprendimai“, teisės – „Įmonių bankroto administravimo ir teisinių paslaugų biuras“, o verslo strategijos, pardavimų ir rinkodaros – „MVP sprendimai“. 

Registracija tikslinėms verslo konsultacijoms gauti vyksta iki spalio 24 d., adresu: https://bit.ly/tikslineskonsultacijos
Daugiau informacijos apie konsultacijas rasite čia:  https://www.verslilietuva.lt/paslaugos/tikslines-konsultacijos-verslui/  

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close