Masažinės kėdės – atsipalaidavimui po ilgos dienos

Sakoma, kad masažinė kėdė yra tikras išsigelbėjimas aktyviai gyvenantiems, užimtiems žmonėms, kurie po ilgos darbo dienos nori ramiai atsipalaiduoti. Taip pat masažines kėdes yra atradę asmenys, susiduriantys su juosmens, nugaros, kaklo skausmais. Kartais nueiti į masažą sveikatingumo centre pritrūksta laiko, o atsipalaiduoti svarbu kiekvienam – sprendimu gali tapti masažinė kėdė jūsų namuose.

Turint asmeninę masažinę kėdę ar sėdynę, nebereikės planuoti laiko vizitams pas specialistus bei skaičiuoti santaupas, kurias galite išleisti SPA salone. Investicija į kokybišką ir ilgaamžę masažinę kėdę jums atsipirks gera savijauta ir sumažėjusiais juosmens, nugaros skausmais.

Kaip veikia masažinė kėdė?

Masažinė kėdė yra pritaikyta ne tik poilsiui po ilgos dienos, bet ir yra puikiai tinkama naudoti kaip krėslas dirbti, kadangi yra ergonomiška ir pritaikyta įvairių sudėjimų bei svorio žmonėms. Kėdės viduje yra įmontuoti tarsi nedideli varikliai, valdomi pultelio pagalba, kurie dirbdami veikia nugaros, juosmens, kaklo ar kitas sritis. Skausmingos vietos masažuojamos, nuraminamos bei atpalaiduojamos. Skirtingo intensyvumo masažai pritaikyti asmeniniams poreikiams, todėl masažo tipą galite pasirinkti individualiai, automatiniu būdu.

Masažinės kėdės privalumai

Masažinės kėdės, priklausomai nuo jų modelio, gali turėti vieną ar daugiau skirtingų masažų tipų. Dažniausiai kėdėje yra kombinuojamos skirtingos masažo zonos: viršutinės, apatinės nugaros dalies, sprando, kaklo ar juosmens. Masažinė kėdė gali būti šildoma, o kadangi yra valdoma specialiu pulteliu, kiekvienas asmeniškai gali reguliuoti masažo intensyvumą bei jo tipą. 

Masažinės kėdės yra modernaus dizaino, lengvai prižiūrimos bei valomos. Kai kuriose masažinėse kėdėse yra integruotos vibravimo funkcijos sėdmenų bei šlaunų masažui. Taip pat masažinė kėdė yra lengvai transportuojama: jeigu dažniausiai ja naudositės namuose, tačiau negalite išsiskirti atostogų metui, ji gali keliauti kartu su jumis, kadangi yra lengvai išmontuojama iš esamos vietos. 

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close