Jaukūs Batėgalos senelių namai laukia senjorų

Ne paslaptis, jog vyresnio amžiaus žmonės neretai jaučiasi našta savo artimiesiems. Nors yra senjorų, kurie nesiskundžia sveikata ir turi pakankamai energijos ne tik kelionėms, bet ir sportui, tenka pripažinti, jog didžioji dalis vyresnio amžiaus žmonių negali pasirūpinti savimi. Dėl prastos sveikatos senjorai neretai ne tik negali džiaugtis gyvenimu keliaudami, bet ir apkrauna artimuosius, kadangi jiems tenka skirti itin daug dėmesio senoliams. Deja, bet senyvo amžiaus žmonės serga dažniau nei jauni. Net ir tie, kurie neturi ligų, vis tiek turi silpnesnį imunitetą, nusilpusius organus, todėl dažnai skundžiasi prasta savijauta. Gaila, tačiau darbas ir greitas gyvenimo tempas neleidžia mums deramai pasirūpinti artimaisiais. Todėl nereikia stebėtis, jog laiku neaptinkamos ligos priveda prie skaudžių pasekmių. Pasirūpinti artimu žmogumi yra sunkus darbas, būtent dėl to siūlome jums perleisti šią naštą kitiems. Batėgalos senelių namai buvo įkurti tam, jog ne tik nuimtų sunkią naštą senolių artimiesiems nuo pečių, bet ir suteiktų senjorams orią senatvę, kurios kiekvienas nusipelno.

Ką siūlo senelių namai?

Turbūt daugeliui senelių namai asocijuojasi su sergančiais žmonėmis, senomis, renovacijos reikalaujančiomis patalpomis. Visgi tenka pripažinti, jog Batėgalos senelių namai savo modernumu ir jaukumu labiau primena viešbutį nei senelių namus. Moderniai įrengtuose senelių namuose galima rasti viską, ko tik gali prireikti senjorams. Čia galima rasti moderniai įrengtus dviviečius, triviečius ir keturviečius erdvius kambarius, kuriuose yra visi reikalingi patogumai – erdvios spintos, funkcinės lovos, televizoriai. Be to, senjorai gali džiaugtis ir bendromis patalpomis, kuriose gali ruošti skanius užkandžius, žaisti stalo žaidimus ir kt. Batėgalos senjorų namai yra idealus pasirinkimas ne tik sveikiems vyresnio amžiaus žmonėms, bet ir tiems, kuriems reikalinga speciali priežiūra. Čia ne tik galima bendrauti su kitais namo gyventojais, bet ir slaugytojais, kurie rūpinasi kiekvieno name gyvenančio senjoro sveikata. Batėgalos senelių namai visai neseniai atvėrė duris, todėl laukia naujų gyventojų. Jeigu jums svarbu, jog jūsų artimu žmogumi būtų tinkamai pasirūpinta, tuomet rinkitės Batėgalos senjorų namus.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close