KVIEČIAME NEDIRBANČIUS ASMENIS NEMOKAMAI SUDALYVAUTI 12-KOS VERSLUMO SEMINARŲ CIKLE

Projektas: „Verslumo įgūdžių ugdymas ir tobulinimas Prienų miesto bedarbiams ir ekonomiškai neaktyviems gyventojams kuriantiems verslą ar pradedantiems savarankišką veiklą”

Projektą įgyvendina UAB „Verslo mokymo centras“ rinkoje žinomas, kaip BigPlans prekinis ženklas. Projektas finansuojamas iš ES struktūrinių fondų pagal priemonę 08.6.1-ESFA-T-927 Spartesnis vietos plėtros strategijų įgyvendinimas.

Mokymų projekto tikslas – bedarbių ir darbingų ekonomiškai neaktyvių Prienų miesto gyventojų verslumo skatinimas, suteikiant verslo pradžiai ir plėtrai reikalingas žinias bei įgūdžius, taip skatinant jų užimtumą.

Projekto metu bus įgyvendinamos sekančios veiklos:

– tęstinių, 12 – kos seminarų ciklo, skirto verslo pradžiai reikalingų įgūdžių suteikimui, organizavimas (1 dalyvių grupė, ne mažiau 20 asmenų);

– savanoriškos veiklos skatinimas (numatomas ne mažiau kaip 1 dalyvis – savanoris);

Siekiami rezultatai:

1) Pravesti 1 verslumo mokymų ciklą, apimantį 12 seminarų 1-nai tikslinei dalyvių grupei, viso apmokant ne mažiau, kaip 20 dalyvių.

2) Pritraukti ne mažiau, kaip vieną savanorį, kuris prisidėtų prie įgyvendinamų veiklų koordinavimo bei tęstinio savanoriavimo po projekto veiklų įgyvendinimo.

1 mos grupės projekto dalyviai turi atitikti sekančius kriterijus, t.y. turi būti:

1) darbingi gyventojai, kurie yra ekonomiškai neaktyvūs ar bedarbiai;

ir/ arba

  2) darbingi gyventojai, kuriems (ar kurių šeimoms) pagal LR piniginės socialinės paramos nepasiturintiems gyventojams įstatymą yra teikiama socialinė parama (pvz., socialinės pašalpos, būsto šildymo išlaidų, geriamojo vandens išlaidų ir karšto vandens išlaidų kompensacijos).

Dalyvavimas nemokamas!

Pabaigus mokymų ciklą dalyviams įteikiami mokymų pažymėjimai.

Verslumo mokymo ciklo tvarkaraštis

1.Verslo ABC, 8 val., Tomas Lagūnavičius2021 09 06
2.SSGG: silpnybių, stiprybių, grėsmių ir galimybių identifikavimas. Galimų rizikų įvardijimas ir priemonių plano rizikoms suvaldyti praktinis parengimas, 8 val. Tomas Lagūnavičius2021 09 08
3.Marketingas, 8 val. Inga Uus2021 09 10
4.Efektyvi vidinė ir išorinė komunikacija: įgūdžių tobulinimas, 8 val. Donaldas Duškinas2021 09 13
5.Klientų tipų nustatymas ir aptarnavimas taikant veidotyros principus, 8 val. Eglė Pelienė Venslovė2021 09 15
6.Derybų technikos, 8 val. Darius Rupšlaukis2021 09 17
7.Organizacija ir valdymas: pagrindiniai organizacijos vystymosi etapai ir vadovavimo principai koučingo principais, 8 val. Gerda Asipavičienė2021 09 20
8.Kainodara: galimų kainodaros strategijų analizė. Produkto/ paslaugos kainodaros nustatymas, tinkamos strategijos parinkimas, 8 val. Inga Uus2021 09 22
9.Pardavimų skatinimas ir pardavimo priemonių taikymas, 8 val. Darius Rupšlaukis2021 09 24
10.Investicijos ir išoriniai finansavimo šaltiniai: galimybių analizė 8 val. Gytis Junevičius2021 09 27
11.Projektų valdymas: planavimas, organizavimas, vykdymas ir kontrolė, 8 val. Tomas Lagūnavičius2021 09 29
12.Konfliktinių ir stresinių situacijų suvaldymas versle, 8 val. Eglė Pelienė2021 10 01

*Dėl nenumatytų aplinkybių, keičiantis datoms, dalyviai bus informuoti nurodytais el.p. adresais

LEKTORIAI

Tomas Lagūnavičius – socialinių mokslų daktaras, visuomenėje gerai žinomas lektorius, ekonominės – socialinės psichoterapijos konsultantas, verslo konsultantas, daugiau nei 15 metų konsultuojantis įvairiais verslo klausimais bei vedantis mokymus marketingo, vadybos, komunikavimo, pardavimų ir kitomis temomis. Profesionalus moderatorius, taip pat turi didelę patirtį vedant grupinius užsiėmimus asmenybės vystymo, kūno terapijos, konsultacinių įgūdžių formavimo ir kitose srityse.

Eglė Pelienė – Venslovė veidotyros pradininkė ir ekspertė Lietuvoje, personalo valdymo konsultantė, sertifikuota verslo ir asmeninio ugdymo mokymų trenerė, individualios psichologijos konsultantė, turinti ilgametę vadovavimo patirtį tarptautinių oro bendrovių, nekilnojamo turto, spaudos, gyvybės draudimo srityse. Pagrindinės mokymų sritys – asmeninis efektyvumas ir psichologija, įtaka ir komunikacijos valdymas, klientų aptarnavimas, komandos valdymas, pardavimai, derybos, vadovavimas ir kt.

Donaldas Duškinas – profesionalus verslo treneris, lektorius, koučingo specialistas. 12 metų asmeninio tobulėjimo, kūrybiškumo ir inovacijų, komandos formavimo, aktyvaus pardavimo, sėkmingų derybų, efektyvaus pristatymo (viešojo kalbėjimo), laiko planavimo, streso valdymo mokymų vedimo patirtis. Sertifikuotas darbui su unikalia įmonės vidinio tobulinimo sistema ,,4MAT“, kurios pagrindas – aktyvus pardavimas, efektyvios derybos bei pasisakymo technikos, klientų aptarnavimas, darbas komandoje ir bendravimo psichologija.

Darius Rupšlaukis – derybų ir pardavimų konsultantas, dėstytojas praktikas, pardavimo ir klientų aptarnavimo sistemų kūrėjas ir diegėjas.

Lektorius, dirbantis klientų aptarnavimo srityje nuo 1995 m., yra kūręs ir įgyvendinęs pardavimų ir klientų aptarnavimo sistemas Sankt Peterburge, Maskvoje, bei Lietuvoje.

Nuo 1999 m. skaito paskaitas VU Tarptautinio Verslo mokykloje, veda seminarus derybų vedimo, klientų aptarnavimo, pardavimų organizavimo, pristatymų ir parodų pasirengimo, konfliktų sprendimo, komandų formavimo, tarptautinio bendradarbiavimo, verslo etiketo ir kt. temomis.

Lektorė Inga Uus – seminarų ir praktinių mokymų vedėja, vadovų magistrantūros lektorė, konsultantė strateginio valdymo ir strateginio marketingo srityse, tyrinėtoja, vertinanti kūrybiškumą ir siekianti dauginti jo apraiškas tiek versle, tiek kasdieniame gyvenime. Per 20 metų dėstymo ir mokslo – tiriamojo darbo patirtis Lietuvos ir užsienio universitetuose, 25 metų organizacijų konsultavimo. Seritifikuota įvairių kūrybiško mąstymo instrumentų (de Bono, Design Thinking, kt.) taikymo ekspertė, LEGO® Serious Play® koučerė.

Profesionali Eriksono koučingo specialistė, Ennegrama meistrė, lektorė Gerda Asipavičienė – Tarptautinės koučų federacijos (ICF) narė, Tarptautinės koučingo sąjungos (ICU) ir Tarptautinės koučingo ir trenerių asociacijos (ICTA) asocijuota narė, Koučingo klubo bendrasteigėja, organizacijų vystymo konsultantė, lektorė, verslo trenerė, Kauno psichologijos ir psichoterapijos instituto lektorė, konsultantė, neformaliojo ugdymo programos Kūrybiškų lyderių klubas autorė, lektorė.

Virš 10 m. organizacinio vadovaujančio darbo patirtis. Vidinių ir išorinių mokymų, motyvacijos sistemos diegimo, organizacijų efektyvumo didinimo, individualaus konsultavimo ir darbo grupių moderavimo, konsultavimo patirtis, individualių koučingo sesijų patirtis.

Konsultantas ir lektorius Gytis Junevičius – Lietuvos inovacijų centro projektų vadovas, Verslo konsultantų tinklo narys, lektorius ir pranešėjas, turintis daugiau nei 12 metų patirtį ES struktūrinių fondų projektų rengimo, konsultavimo inovacijų srityje.

Konsultavimo sritys plačiai apima investicijų pritraukimo galimybes ir būdus, išorinių finansavimo šaltinių pritraukimo galimybes. Lektorius per ilgą vadovavimą klasterių kūrime, turi sukaupęs ilgą patirtį, remtiną realiais pavyzdžiais ir naudingomis įžvalgomis.

SĖKMĖS TOBULĖJANT!

Mokymų akimirkos ir dalyvių atsiliepimai:

“Puikūs mokymai, puikūs lektoriai, puiki atmosfera, esu be galo dėkinga už galimybę”- dalyvė Rima.

“Esu užsidegusi motyvacija ir noriu pradėti veikti čia ir dabar, nes gavau patirties ir žinių, kurių stoka buvo pagrindinis stabdis pirmojo žingsnio link. Esu dėkinga ir linkiu sėkmės!” – dalyvė Inga.

“Labai patiko lektoriai, kurie labaI skirtingi savo dėstymo metodais dėl to buvo išties įdomu ir naudinga. Gavau didelį pliūpsnį naujos informacijos ir supratimą, kad tobulėjimui ribų nėra. Ačiū!” – dalyvis Tomas.

“Tokių projektų galėtų būti daugiau ir daugiau, linkiu nesustoti, ačiū!” – dalyvė Sonata.

REGISTRACIJA IR DAUGIAU INFORMACIJOS:

Tel. nr. 8-608 25151, kristina@bigplans.lt

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close