Birštone dvi savaites vyks dienos stovykla

Rugpjūčio 9 d. Birštone prasidėjo studijos organizuojama dienos stovykla „Vaikai atradėjai“.

Studijos „Kvapnūs papuošalai“ įkūrėja Agnė Aleškevičienė po bendrų su partnere VšĮ „Laimės sodas“ projektų Prienų rajone esančiame „Harmony Park“ bei Marijampolėje nusprendė stovyklą „Vaikai atradėjai“ atvežti ir į Birštoną

Birštone vykstančios dienos stovyklos vaikų užimtumu rūpinasi jau dideliam būriui vaikų pažįstama Patricija Ruseckaitė, Birštono jaunimui gerai žinoma Indrė Martusevičiūtė, Birštono atviros jaunimo erdvės bei VšĮ „Laisvalaikio terapija“ vadovas Helmanas Lik, finansų ekspertė Sandra Ivanauskienė ir stovyklos organizatorė Agnė Aleškevičienė.

Vaikai mankštinsis, dalyvaus patyriminiuose žygiuose, kariškose edukacijose, gamins medines dėžutes, žvakes, muilus, kvapiuosius eliksyrus ir šaulių apyrankes, dalyvaus riedlenčių ir paspirtukų pamokose, edukacijoje „Nuo gėlės žiedo iki kosmoso platybių“ bei edukacijoje apie vaikų verslumą ir finansinį raštingumą, žais, pramogaus ir mokysis gaminti gaivius kokteilius bei keksiukus.

Birštoniečių dalyvavimą stovykloje iš dalies parėmė Birštono savivaldybė. Daugiau apie studijos „Kvapnūs papuošalai“ veiklą galima rasti internete www.kvapnuspapuosalai.lt arba studijos feisbuko paskyroje.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close