Uždarytas Kauno AVMI padalinys Birštone

2021 m. rugpjūčio 4 d., Kaunas. Kauno apskrities valstybinė mokesčių inspekcija (toliau – Kauno AVMI) informuoja, kad nuo liepos 31 d. uždarytas klientų aptarnavimo padalinys Birštone. Gyventojai kviečiami naudotis elektroninėmis paslaugomis, o prireikus – iš anksto užsiregistruoti ir atvykti į artimiausią Prienų padalinį.

„Pastebime, kad pandemijos metu gyventojai aktyviai naudojasi elektroninėmis paslaugomis ir visus mokestinius klausimus efektyviai sprendžia jiems patogiu metu, taip taupydami savo laiką ir išteklius. Pavyzdžiui, liepos mėn. duomenimis, net 88 proc. paslaugų Kauno apskrities gyventojams buvo suteikta e. būdu“, – sakė Kauno AVMI viršininkė Judita Stankienė. „Išaugęs elektroninių paslaugų naudojimas sumažino kontaktinio aptarnavimo poreikį – praėjusiais metais, atnaujinus gyvą klientų aptarnavimą, liepos-spalio mėn. Birštono padalinyje per dieną vidutiniškai apsilankydavo po 3 klientus“, – pastebėjo Kauno AVMI viršininkė Judita Stankienė, pažymėdama, kad paslaugos mokesčių mokėtojams Birštone buvo teikiamos 2 dienas per savaitę.

Kauno AVMI primena, kad nuotolinės paslaugos gyventojams teikiamos paskambinus telefonu 8 5 2191 777. Konsultacijos mokesčių klausimais teikiamos paskambinus Mokesčių informacijos centro telefonu 1882 (+370 5 260 5060). Neturint galimybės naudotis nuotolinėmis paslaugomis, Birštono savivaldybės gyventojai gali telefonu 8 5 2191 777 iš anksto užsiregistruoti apsilankymui artimiausiame Prienų (Kauno g. 2, LT-59147 Prienai) ar kituose klientų aptarnavimo padaliniuose.

Savarankiškai aktualią informaciją, paaiškinimus, atsakymus į dažniausiai užduodamus klausimus galima rasti VMI interneto svetainėje www.vmi.lt ir VMI vaizdo kanale. Aktuali informacija skelbiama ir oficialiame VMI socialinio tinklo „Facebook“ puslapyje www.facebook.com/Valstybinemokesciuinspekcija. Kilus klausimų, pasikonsultuoti galima paskambinus trumpuoju telefonu 1882 (arba +370 5 260 5060), taip pat aptarnavimo padalinių telefonu 8 5 2191 777.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close