Melodinės perkusijos įdomiausi instrumentai

Melodinės perkusijos  kategorijai priklauso instrumentai, kurie gali papuošti jūsų balso seansą, meditaciją ar tiesiog muzikinį pasirodymą gražiais ir įdomiais garsais. Kai kurie instrumentai groja melodiją, o kiti tiesiog skleidžia unikalius garsus. Toks instrumentas yra kitoniškas, jam panašių atitikmenų nėra, dėl to jo skleidžiamų garsų klausytis norisi dar ir dar. Kadangi garsai ir melodijos yra užburiančios, dauguma užsimano pabandyti groti kitonišku instrumentu, kuris padeda atsipalaiduoti.

  • Instrumentai, kurie skleidžia kitoniškus garsus ir melodijas leidžia žmonėms atsiriboti nuo išorinio pasaulio ir panirti į save. Grojimas instrumentu padeda ne tik atsipalaiduoti, bet ir geriau pažinti save, apie nieką negalvoti ir tiesiog medituoti su skambiais garsais, kurie užvaldo visą kūną.

Yra daugybė instrumentų, kurie turi kitoniškumą savyje, dėl to kiekvienas ras tą, kuris jam patinka.

  • WAH WAH TUBELĖS. Tai aliuminio lazdelė, skleidžianti nepakartojamą garsą, tuomet, kai paspaudžiate stulpą, išgirsite garsą, primenantį žmogų, sakantį uau uau uau. Ieškantiems įdomaus, lengvo garso, tai puikus instrumentas, kuris gali praturtinti gongų, Tibeto ar krištolo dubenėlių garsą, puikiai išryškėti iš Monolinos ar Shruch sukurto garso fono ir skambėti atskirai. Taip pat puiku. Mes turime dviejų dydžių wah vamzdelius. Jų kainos prasideda nuo 55 Eurų.
  • ZEN DAINUOJANČIŲ DUBENĖLIŲ RINKINYS IR ZEN PAKABINAMŲ DUBENŲ RINKINYS. Tai specialus japoniškų dainų dubenėlių rinkinys, sudarytas iš trijų mažų „Zen“ dainų dubenėlių. Mes rekomenduojame jį naudoti meditacijos metu, jei naudojate garso masažui. Komplektas puikiai derės prie jūsų Tibeto dubenėlio ir puikiai skambės gongų, šručų ir monofoninių garsų kontekste. Pirkdami šį rinkinį gausite specialų dubenėlio maišelį ir salyklą. Kaina 140 eurų.
  •  MARIMBULA. Tai unikalus muzikos instrumentas iš Karibų jūros. Marimbula yra didelis medinis stačiakampis instrumentas su aštuoniais metaliniais liežuvėliais, kurie yra glaudžiai susiję ir gali būti derinami pagal D-G skalę. Šiuo instrumentu galima groti ranka. Marimbula skleidžia unikalų ir egzotišką garsą. Tai tarsi didžiulė bosinė carlimba, kuri ne tik gali groti ritmu, bet ir gali sukurti paprastą ir įdomią melodiją. Kaina – 330 eurų.
  • VIBROFONAS. Tai buvo momentinis hitas, visi įsimylėjo šį instrumentą! Aiškus, bet labai švelnus garsas išsiskiria bet kokiame fone, tačiau puikiai skamba vienas. Natos skamba ilgai ir mielai, lengva susikurti gražų intervalą, mėgautis juo. Galite ją naudoti melodijai groti, bet galite pradėti ir improvizuoti, nes klaidų negali būti! Tai instrumentas, tinkamas visiems, net vaikai gali juo groti ir lavinti savo muzikines žinias. Mums tai yra vienas mėgstamiausių muzikinių instrumentų. Vibrofono kaina – 270 eurų.
  • MEDINIS MELODINIS BŪGNAS. Tai mušamieji instrumentai, kurių skambesys susijęs su Afrika. Natos skamba trumpai, bet labai paveikiai, todėl norite žaisti greičiau, galbūt leiskite savo auditorijai sekti šokį.. Jis labai naudingas ugdant vaikų muzikalumą, tačiau labai naudingas ir groti ar kurti mėgstantiems žmonėms. Instrumento kaina yra 450 Eurų. 

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close