NEDIRBANČIUS IR JAUNO VERSLO ATSTOVUS KVIEČIAME REGISTRUOTIS!

NEMOKAMAS 10 SEMINARŲ VERSLUMO MOKYMŲ CIKLAS PRIENUOSE: kviečiame Prienų apskrities gyventojus registruotis į ES struktūrinių fondų finansuojamus verslumo mokymus, kurie vyks 2021 m. rugpjūčio – rugsėjo mėnesiais.

Renkamos 2 grupės pagal skirtingai keliamus reikalavimus dalyviams:

1 grupės mokymai – skirti bedarbiams ir ekonomiškai neaktyviems asmenims (registruotiems ir neregistruotiems Užimtumo tarnyboje, vaiko auginimo atostogose esantiems, pensijoje (karinė, senatvės ir kt.) esantiems, vyresnių klasių moksleiviams, nedirbantiems studentams ir kt.), dalyvių skaičius – 20 asmenų.

2 grupės mokymai – jauno verslo (iki 1-nų metų) atstovams (MB, UAB, veikiantiems pagal verslo liudijimą, individualios veiklos pažymą ir kt. vykdantiems ekonomines veiklas), dalyvių skaičius – 20 asmenų.

Mokymus sudaro verslo pradžiai ir plėtrai skirtų žinių ir įgūdžių ciklas, mokymus veda savo srities profesionalai – verslo treneriai, lektoriai, konsultantai, koučingo ir geštal meistrai.

Mes jau esame įgyvendinę ne vieną tokį mokymų projektą ir apmokinę daugiau nei 400 dalyvių, todėl sukaupta patirtis užtikrins jog Jūs gausite tai, ką mes gebame geriausiai!

Vykusių mokymų akimirkos:

Dalyvių atsiliepimai:

“Puikūs mokymai, puikūs lektoriai, puiki atmosfera, esu be galo dėkinga už galimybę”- dalyvė Rima.

“Esu užsidegusi motyvacija ir noriu pradėti veikti čia ir dabar, nes gavau patirties ir žinių, kurių stoka buvo pagrindinis stabdis pirmojo žingsnio link. Esu dėkinga ir linkiu sėkmės!” – dalyvė Inga.

“Labai patiko lektoriai, kurie labaI skirtingi savo dėstymo metodais dėl to buvo išties įdomu ir naudinga. Gavau didelį pliūpsnį naujos informacijos ir supratimą, kad tobulėjimui ribų nėra. Ačiū!” – dalyvis Tomas.

“Tokių projektų galėtų būti daugiau ir daugiau, linkiu nesustoti, ačiū!” – dalyvė Sonata.

Baigus mokymus visi dalyviai gaus baigimo sertifikatus.

Mokymų tvarkaraščiai:

Registracija ir daugiau informacijos: info@bigplans.lt, 8-608 25151

DALYVAVIMAS NEMOKAMAS!

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close