Savivaldybė įrengė dar tris informacinių rodyklių sistemas

Prienų rajono savivaldybės administracija toliau tęsia rajono lankytinų objektų ženklinimą. Naujomis krypties rodyklėmis papildytos jau anksčiau įrengtos informacinių rodyklių sistemos Prienuose: 2 įrengtos dviračių take Paprienėje ir 1 – Kęstučio g. (netoli Sporto centro ir baseino)

Praėjusių metų spalio mėnesį planuojamame dviračių take Prienai–Vazgaikiemis buvo įrengtos 9 informacinių rodyklių sistemos bei 2 informacinių rodyklių sistemos dviračių take, kuris jungia Birštono ir Prienų rajono savivaldybes. Iš viso yra įrengta 14 naujų rodyklių sistemų, nurodančios kryptis į lankytinus objektus.
Tikimasi, kad šių priemonių įgyvendinimas suteiks daugiau informacijos apie lankytinus objektus savivaldybėje, padės turistams lengviau rasti norimus objektus, padidins domėjimąsi kultūros, gamtos paveldo objektais, paskatins atvykstamąjį turizmą.

Prienų r. savivaldybės informacija

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close